Ultima oră
VIDEO | Corvinul - Mioveni, în direct la Prima Sport 1 şi PrimaPlay.ro. Gazdele au marcat de două ori în trei minute VIDEO | Corvinul - Mioveni, în direct la Prima Sport 1 şi PrimaPlay.ro. Gazdele au marcat de două ori în trei minute
Cine va arbitra partida care poate decide campioana din Superliga, Sepsi - Universitatea Craiova Cine va arbitra partida care poate decide campioana din Superliga, Sepsi - Universitatea Craiova
Max Verstappen, de neoprit! A câştigat cursa sprint şi apoi şi calificările la Grand Prix-ul Chinei Max Verstappen, de neoprit! A câştigat cursa sprint şi apoi şi calificările la Grand Prix-ul Chinei
Ar putea fi primul transfer a lui Dan Petrescu la CFR Cluj. „Va juca din vară la CFR” Ar putea fi primul transfer a lui Dan Petrescu la CFR Cluj. „Va juca din vară la CFR”
Decizia luată de FIFA care i-ar afecta pe agenţi! "Cea mai mare parte a acestor bani pleacă din fotbal" Decizia luată de FIFA care i-ar afecta pe agenţi! "Cea mai mare parte a acestor bani pleacă din fotbal"
VIDEO | FCSB - Rapid, ASTĂZI, de la 20:30, în direct la Prima Sport 1! Derby-ul ce le poate aduce titlul „roş-albaştrilor”. Echipele probabile! VIDEO | FCSB - Rapid, ASTĂZI, de la 20:30, în direct la Prima Sport 1! Derby-ul ce le poate aduce titlul „roş-albaştrilor”. Echipele probabile!

Ilie Poenaru aşteaptă recunoştinţă: "Cine ne-a blamat să-şi ceară scuze. Nu suntem echipa nimănui!"

Superliga Publicat pe 11 mai 2021
mail-share icon Email
//i0.1616.ro/media/581/3142/38109/20176795/1/ip.png


Bucuros pentru egalul obţinut de Academica Clinceni la Giurgiu, 2-2 cu FCSB, Ilie Poenaru aşteaptă scuze de la contestatarii formaţiei sale şi crede că bucureştenii ar trebui să fie consideraţi favoriţi la câştigarea titlului.
 
Ilfovenii au arătat un fotbal modern, agresiv, prin care au smuls două puncte vitale celor de la FCSB, iar evoluţia l-a mulţumit pe Poenaru, antrenorul-revelaţie al acestui sezon:
 
”Cred că am făcut un meci bun, un meci frumos, patru goluri, mai ales pentru telespectatori. Jucătorii trebuie felicitaţi pentru organizarea jocului, pentru atitudine, pentru agresivitatea de care am dat dovadă în multe momente şi pentru jocul prestat. Ştiam ce trebuie făcut, ştiam ce trebui să blocăm. Am blocat foarte bine, nu le-am dat şanse foarte mari, cu toate că cred că e un rezultat echitabil până la urmă, pentru că şi ei şi-au creat ocazii destul de multe, au avut câteva ocazii clare. Din punctul meu de vedere, FCSB, din punct de vedere al posesiei şi al jocului şi al traseelor, al combinaţiilor, al jocului rapid, este cea mai bună echipă din camionat în acest moment. O echipă care place tuturor, o echipă tânără, o echipă care în momentul în care anumiţi jucători se vor maturiza mai mult, va fi foarte greu de învins şi cred ca vor domina acest campionat", a spus Poenaru, la finalul meciului.
 
"Cred că în acest moment, ar trebui ca cei care ne-au blamat, cei care ne-au acuzat, ar trebui să îşi ceară scuze faţă de noi, de jucătorii mei, pentru tot ceea ce s-a spus. Că suntem echipa FCSB-ului, că oferim puncte FCSB-ului. Chiar acum, ofiţerul meu de presă îmi spunea că sunt tot felul de comentarii că am fi jucat pentru CFR. E incredibil. Nu ne rămâne decât, sau trebuia să batem şi CFR-ul sau să facem un egal cu CFR-ul. Şi aţi văzut că am încercat, atât am putut la acel meci. Nu suntem echipa nimănui şi dacă vreţi, poate asta e o bucurie în această seară, faptul că am demonstrat că nu suntem echipa nimănui”, a mai declarat tânărul tehnician.
mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Superliga

Ultimele articole Toate articolele