Ultima oră
Vestea momentul în fotbalul românesc! Internaţionalul român, direct la un grand din Bundesliga: ”Oferta a fost este pe masă!”

Vestea momentul în fotbalul românesc! Internaţionalul român, direct la un grand din Bundesliga: ”Oferta a fost este pe masă!”
Antrenorul lui Leicester, demis după o aventură cu o jucătoare Antrenorul lui Leicester, demis după o aventură cu o jucătoare
Blestemul accidentărilor continuă la FCSB! „Roş-albaştri” au mai pierdut un jucător important înaintea partidei cu Farul Blestemul accidentărilor continuă la FCSB! „Roş-albaştri” au mai pierdut un jucător important înaintea partidei cu Farul
Novak Djokovic nu ştie încă numele viitorului său antrenor: ”Nu am o idee precisă şi nu ştiu dacă va exista vreunul!”

Novak Djokovic nu ştie încă numele viitorului său antrenor: ”Nu am o idee precisă şi nu ştiu dacă va exista vreunul!”
Anunţul momentului vine din Spania: „Haaland va juca pentru Barcelona” Anunţul momentului vine din Spania: „Haaland va juca pentru Barcelona”
OFICIAL | FC Botoşani s-a despărţit de jucător după doar şase luni OFICIAL | FC Botoşani s-a despărţit de jucător după doar şase luni

Ilie Poenaru, răspuns ferm pentru Gigi Becali. "Eu nu fac jocurile nimănui! Nu este treaba mea ce bani şi ce datorii există”

Academica Clinceni Publicat de Daian Cutu pe 12 mai 2021
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38232/20181212/1/ilie-poenaru.jpg

Ilie Poenaru, antrenorul Academicii Clinceni, a reacţionat după ce Gigi Becali, patronul FCSB-ului, a declarat că i-a plătit salariul. Tehnicianul a punctat că nu se pune problema de aşa ceva şi că între cele două cluburi nu mai există o aşa-zisă asociere; că anumite persoane care aveau legături cu Gigi Becali, s-au retras din acţionariatul clubului din Clinceni.

Tehnicianul a explicat că nu are de gând să facă jocurile de interese ale nimănui şi nu este interesat de situaţia financiară a clubului sau de unde vin banii.

"Eu nu fac jocurile nimănui! Nu este treaba mea ce bani şi ce datorii există, treaba mea este să antrenez.

Eu îl apreciez pe domnul Becali, dar ăsta este stilul caracteristic dânsului. El m-a găsit pe mine la Clinceni, eu eram la Clinceni când dânsul a început această colaborare cu echipa. Nu vreau să fiu lipsit de modestie, dar cred că după un an de zile, acei copii pe care i-am avut la Clinceni se regăsesc în loturile echipelor din Liga 1: Horşia, Cristi Dumitru, Robert Ion, care acum este accidentat. Nu mai spun de Şut, care a ajuns la FCSB.

Nu am avut nevoie de cărţile domnului Becali. Dacă are ceva interesant, primesc cu plăcere. Eu vreau să învăţ, vreau să acumulez de la toată lumea. Când bat palma cu cineva, eu îmi respect promisiunea. De aceea nu era corect faţă de oamenii de la Clinceni să plec la FCSB, eram în plin campionat"
, a declarat tehnicianul ilfovenilor, pentru DigiSport.

FCSB a ratat şansa de a trece peste CFR Cluj! În direct la Look Sport+, bucureştenii au remizat cu Academica Clinceni, scor 2-2, într-un meci în care au condus cu 1-0, dar au fost conduşi cu 2-1. Cu CFR învinsă complet surprinzător de Sepsi, 1-0 în Gruia, marea şansă i s-a ivit FCSB-ului chiar contra adversarului considerat cel mai uşor.

După FCSB - Clinceni 2-2, CFR rămâne lider, cu 45 de puncte, iar FCSB vine la un punct distanţă. Etapa viitoare se joacă Craiova - CFR şi Sepsi - FCSB, ambele meciuri în direct pe Look Sport+.

mail-share icon Email
viewscnt