Ultima oră
Tun financiar dat de CFR Cluj! Clubul de top din Premier League a pus pe masă 3,5 milioane de euro pentru jucător: ”Este un fotbalist modern!”

Tun financiar dat de CFR Cluj! Clubul de top din Premier League a pus pe masă 3,5 milioane de euro pentru jucător: ”Este un fotbalist modern!”
VIDEO | Corvinul Hunedoara - Gloria Buzău, în direct pe Prima Sport 1 şi PrimaPlay.ro. Oaspeţii au egalat cu o super reuşită VIDEO | Corvinul Hunedoara - Gloria Buzău, în direct pe Prima Sport 1 şi PrimaPlay.ro. Oaspeţii au egalat cu o super reuşită
Sandro Tonali, acuzat de Federaţia Engleză de Fotbal pentru o nouă serie de infracţiuni legate de pariuri

Sandro Tonali, acuzat de Federaţia Engleză de Fotbal pentru o nouă serie de infracţiuni legate de pariuri
Situaţie fără precedent în fotbalul românesc! CSA Steaua trece pe modul „incognito” Situaţie fără precedent în fotbalul românesc! CSA Steaua trece pe modul „incognito”
Volei Alba Blaj, a treia semifinalistă a Diviziei A la volei feminin Volei Alba Blaj, a treia semifinalistă a Diviziei A la volei feminin
CSM Bucureşti, rezultat surprinzător pe teren propriu  în etapa a XX-a a Ligii Naţionale CSM Bucureşti, rezultat surprinzător pe teren propriu în etapa a XX-a a Ligii Naţionale

Ilie Poenaru riscă să fie şi el chemat la audieri, după ultimele declaraţii. ANAD îl ţine sub observaţie

Superliga Publicat pe 10 iun 2020
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38109/19386831/1/ilie-poenaru.jpg

Cristian Balaj, preşedintele Agenţiei Naţionale Anti-Doping (ANAD), a vorbit despre cea mai recentă problemă identificată în fotbalul românesc, cazul de dopaj a lui Paul Pîrvulescu. Pe lângă faptul că fotbalistul va fi chemat la comisii, antrenorul de la Academica Clinceni, Ilie Poenaru, ar putea să vină şi el în faţa anchetatorilor, pentru că a avut o reacţie destul de dură asupra autorităţilor şi mai mult de atât.

Principalul a declarat că există mai multe cazuri de dopaj, mult mai cunoscute, de care nu se ştie. În acest sens, dând naştere anumitor interpretări, cum că are cunoştinţă asupra faptului că şi alţi jucători se dopează, ar putea fi chemat la audieri.

De unde să ştie el cum poate demonstra ANAD că Paul Pîrvulescu s-a dopat? Ar fi culmea. El e antrenor. Şi am văzut declaraţiile lui Ilie Poenaru. Probabil că va fi şi el chemat la comisie, pentru că el spunea în acea declaraţie că ştie că au fost şi alte cazuri şi nu s-a făcut nimic. Trebuie să vedem. În momentul în care vii şi spui că ai cunoştinţe, ştio tu că alţii au încălcat reglementările anti-doping… Şi mai ales că eu am discutat cu dânsul ieri. Eu îi înţeleg supărarea, dar noi trebuie să respectăm codul întocmai, dacă vrem să ne aliniem la nivel mondial, dacă dorim să nu mai existe acele suspiciuni asupra sportivilor români”, a spus Cristi Balaj, pentru prosport.ro.

Ilie Poenaru, antrenorul echipei Academica Clinceni, a ripostat după ce Paul Pîrvulescu a fost suspendat provizoriu pentru dopaj, în urma unor afirmaţii făcute în urmă cu ceva timp. Antrenorul a ieşit cu o declaraţie în care acuză ANAD (Agenţia Naţională Anti Doping) că trebuie să-i dea dreptul jucătorului să se antreneze, până în momentul în care se dă o decizie definitivă în acest caz.

Poenaru consideră că Pîrvulescu trebuie acum să îşi asume declaraţiile făcute în cadrul unei emisiuni online. Acesta din urmă a precizat că făcea anumite tratamente pentru recuperare, deşi ştia că sunt trecute în afara legii. Nu a dat numele echipei, dar a spus că acest lucru nu s-a petrecut pe vremea în care evolua la FCSB. Mulţi s-au grăbit să afirme că la vicecampioană a avut loc episodul, pentru că Laurenţiu Reghecampf se afla pe banca echipei şi a fost acuzat că le administra anumite substanţe jucătorilor. FCSB avea la momentul respectiv un plus de energie în faţa adversarilor.

Paul Pârvulescu a evoluat în România la echipele Gaz Metan Mediaş, Gloria Bistriţa, Viitorul Constanţa, FC Volutari, ASA Tîrgu Mureş, FCSB, Poli Iaşi şi Academica Clinceni. Pentru aceasta din urmă evoluează din ianuarie anul trecut. Fundaşul este de 3 ori câştigător al titlului în România, cu FCSB.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Superliga

Ultimele articole Toate articolele