Ultima oră
”Cum să ieşi aşa? Ai doi metri”. Ştefan Târnovanu a gafat, iar Gigi Becali a reacţionat ferm! ”Cum să ieşi aşa? Ai doi metri”. Ştefan Târnovanu a gafat, iar Gigi Becali a reacţionat ferm!
VIDEO | Atalanta, demonstraţie de forţă la returul cu Fiorentina şi calificare în finala Coppa Italia VIDEO | Atalanta, demonstraţie de forţă la returul cu Fiorentina şi calificare în finala Coppa Italia
VIDEO | Everton - Liverpool 2-0. ”Cormoranii” pot cădea pe 3 în Premier League VIDEO | Everton - Liverpool 2-0. ”Cormoranii” pot cădea pe 3 în Premier League
VIDEO | ”Este important că am câştigat un punct”. Charalambous încă nu este campion VIDEO | ”Este important că am câştigat un punct”. Charalambous încă nu este campion
VIDEO | Târnovanu, foarte afectat de gafa cu Sepsi: ”Amânăm titlul din cauza mea” VIDEO | Târnovanu, foarte afectat de gafa cu Sepsi: ”Amânăm titlul din cauza mea”
VIDEO | Florinel Coman a rezistat mai puţin de jumătate de repriză: ”Sper să nu am nicio problemă” VIDEO | Florinel Coman a rezistat mai puţin de jumătate de repriză: ”Sper să nu am nicio problemă”

Ilie Poenaru trage un semnal de alarmă. „Am avut nişte jucători care nu sunt cum ar fi trebuit să fie”. Ce i-a spus portarului Păun

Academica Clinceni Publicat de Daian Cutu pe 16 iul 2021
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38232/20297152/1/2.png

Formaţia Sepsi OSK Sfântu Gheorghe a învins, vineri, pe teren propriu, cu scorul de 2-0 (0-0), echipa Academica Clinceni, în prima etapă a sezonului 2021/2022 al Ligii I.

Imediat după meci, Ilie Poenaru a declarat că la echipa sa sunt probleme legate de faptul că jucătorii sunt în urmă cu pregătirea şi nu se ridică în acest moment la nivelul pe care şi-l doreşte. Tehnicianul l-a consolat pe tânărul portar Păun, care a comis o eroare uriaşă pe final de meci.

„Am avut nişte jucători care nu sunt cum ar fi trebuit să fie. Trebuie să avem răbdare, sunt mulţi care au nevoie de meciuri.

(n.r. despre gafa de la golul de 2-0) Lui Păun i-am zis să ţină capul sus, eu i-am dat încredere, apoi l-am consolat, toată echipa e lângă el. Au fost portari mai mari care au greşit.

Nu pot să spun în procente la ce nivel sunt, la ceea ce am arătat cu Sepsi ar fi nişte procente care arată rău. M-aş fi aşteptat să arătăm mai bine decât am făcut-o, dar totuşi nu mi-am propus să fim în acest punct al sezonului la 100%.

Să vedem cum va arăta primul 11 de acum încolo, pentru că e clar că nu e ceea ce îmi doresc eu”,
a declarat Poenaru, la finalul partidei.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri