Ultima oră
VIDEO | Cagliari - Juventus 2-2. ”Bătrâna Doamnă” salvează remiza pe final graţie unui autogol VIDEO | Cagliari - Juventus 2-2. ”Bătrâna Doamnă” salvează remiza pe final graţie unui autogol
Eintracht Frankfurt a învins Augsburg, revenind din minutul 55 de la 0-1 Eintracht Frankfurt a învins Augsburg, revenind din minutul 55 de la 0-1
FR Gimnastică anunţă modificări în componenţa echipelor pentru Campionatele Europene, ca urmare a retragerii fraţilor Burtanete şi a incidentului de la Reşiţa FR Gimnastică anunţă modificări în componenţa echipelor pentru Campionatele Europene, ca urmare a retragerii fraţilor Burtanete şi a incidentului de la Reşiţa
VIDEO | Cristi Manea a cerut antrenor la CFR şi şi-a anunţat plecarea. ”Eu îmi fac treaba până la final” VIDEO | Cristi Manea a cerut antrenor la CFR şi şi-a anunţat plecarea. ”Eu îmi fac treaba până la final”
Dan Petrescu, cerut de urgenţă în Gruia! "Ar fi momentul să vină" | VIDEO EXCLUSIV Dan Petrescu, cerut de urgenţă în Gruia! "Ar fi momentul să vină" | VIDEO EXCLUSIV
VIDEO | Victoria la scor cu CFR Cluj l-a făcut pe Gică Hagi să jubileze. ”Un meci perfect. Tot ce am pregătit s-a întâmplat” VIDEO | Victoria la scor cu CFR Cluj l-a făcut pe Gică Hagi să jubileze. ”Un meci perfect. Tot ce am pregătit s-a întâmplat”

Ilie Stan regretă profund că Gloria Buzău a ratat meciul cu FCSB: ”Pentru noi a fost o durere sufletească”

Cupa României Publicat de Emanoil Ursache pe 28 nov 2020
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38111/19633137/1/sta.jpg

Ilie Stan, antrenorul Gloriei Buzău, şi-a exprimat dezamăgirea după ce a aflat că echipa sa nu va mai juca împotriva celor de la FCSB în şaisprezecimile Cupei României. Tehnicianul a spus că inclusiv suporterii din Buzău aşteptau cu nerăbdare acest meci, deoarece, evoluând în divizia secundă, nu ai în fiecare zi şansa să te confrunţi cu un astfel de adversar.

Stan vede o soluţie în aducerea unui număr de 13-14 jucători de la centrul de copii şi juniori al clubului, în contextul problemelor provocate de pandemia COVID-19, pentru ca echipa să îşi poată continua parcursul fără amânări sau alte întreruperi în Liga a doua.

”Pentru noi a fost o durere sufletească, cel puţin pentru mine, pentru faptul că eram pe un trend bun şi din punctul de vedere al jocului şi al rezultatului şi pentru că jucam cu Steaua Bucureşti, pardon cu FCSB. În condiţiile în care suntem în liga în care suntem, nu joci mereu cu FCSB. Uitaţi că acest virus nu ne lasă să ne continuăm activitatea şi ne-a dat peste cap.

Eu mă gândeam că jucătorii mei sunt destul de motivaţi, acum Dumnezeu ştie ce se întâmpla.

Acum importanţi pentru mine sunt jucătorii şi sănătatea lor. Ne doream şi noi, şi suporterii, şi comunicatea buzoiană să jucăm cu FCSB, era un lucru fantastic. Nu avem ce să facem decât să încercăm ca până la ultimul joc, cu Aerostar Bacău, să aducem 13-14 jucători şi de la Centrul de Copii şi Juniori, să putem să terminăm campionatul fără amânări care să ne ţină pe loc.

Dacă aveam toţi jucătorii negativi la meciul cu Steaua, eu zic că puteam să facem un joc bun.”, a spus Ilie Stan, într-o intervenţie la Metropola TV.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Cupa României

Ultimele articole Toate articolele