Ultima oră
Moment inedit în Conference League! A primit două cartonaşe galbene,dar nu a fost eliminat Moment inedit în Conference League! A primit două cartonaşe galbene,dar nu a fost eliminat
Transferul lui Florinel Coman în Qatar, din ce în ce mai criticat: „Acolo te duci când ai 34-35 de ani” Transferul lui Florinel Coman în Qatar, din ce în ce mai criticat: „Acolo te duci când ai 34-35 de ani”
Răzvan Lucescu, mesaj categoric după eliminarea din Conference League: „Nu am fost la nivelul la care trebuia” Răzvan Lucescu, mesaj categoric după eliminarea din Conference League: „Nu am fost la nivelul la care trebuia”
Portarul Nahuel Guzmán a fost suspendat 11 meciuri şi amendat pentru că a îndreptat un laser spre un rival într-un meci din Liga MX Portarul Nahuel Guzmán a fost suspendat 11 meciuri şi amendat pentru că a îndreptat un laser spre un rival într-un meci din Liga MX
ULTIMĂ ORĂ | A fost delegată brigada de arbitri pentru partida Farul - CFR Cluj ULTIMĂ ORĂ | A fost delegată brigada de arbitri pentru partida Farul - CFR Cluj
VIDEO | FC Hermannstadt - FC Botoşani, astăzi, de la 17:30, în direct la Prima Sport 1! Sibienii pot rămâne lideri în play-out VIDEO | FC Hermannstadt - FC Botoşani, astăzi, de la 17:30, în direct la Prima Sport 1! Sibienii pot rămâne lideri în play-out

Ilie Stan şi Ioan Mărginean, prezentaţi oficial la FC Braşov - Steagul Renaşte

Liga II Publicat pe 20 iul 2021
mail-share icon Email
//i0.1616.ro/media/581/3142/38110/20304268/1/isig.jpg


Noul proiect din Liga 2 de la ACS Fotbal Club Braşov - Steagul Renaşte începe cu Ilie Stan (53 de ani) pe post de antrenor şi Ioan Mărginean în funcţia de preşedinte. Cei doi au fost prezentaţi oficial în cursul zilei de marţi.
 
La o zi după ce CEx-ul FRF a aprobat cesiunea dreptului de participare în Liga 2 de la CSM Corona Braşov către ACS Fotbal Club Braşov - Steagul Renaşte, Stan şi Mărginean au participat la o conferinţă de presă la care a luat parte şi Allen Coliban, primarul Braşovului.
 
"Sunt foarte onorat să iau parte la acest proiect al unui oraş mare din ţară. Experienţele din trecut m-au făcut să fiu din ce în ce mai puternic şi să iau cele mai bune decizii. Mă consider un antrenor pretenţios, îmi place disciplina, vreau să le transmit jucătorilor mentalitate de învingător. Trebuie să fac o selecţie corectă, din punct de vedere valoric, fără compromisuri, Am rugămintea să fiu susţinut, să mi se de încredere şi sunt sigur că în urma a ceea ce vom arăta lumea va veni în număr mare la stadion", a declarat Ilie Stan.
 
"Am ratat promovarea atunci, a promovat Ceahlăul Piatra Neamţ. Am prins şi vremurile în care Braşovul avea patru echipe în Liga 2, plus una în Liga I. Braşovul este în topul academiilor de fotbal din ţară, dar nu se bucură de rodul acestora. 
 
Ne dorim să ducem FC Braşov acolo unde îi este locul, din punct de vedere sportiv, managerial şi al imaginii. Am venit aici pentru a lăsa ceva în urma noastră. Nu putem face totul peste noapte, vom începe să realizăm compartimente şi vi le vom prezenta. Suntem, momentan, la baza piramidei, dar dacă lucrăm bine, în timp putem face profi", a punctat şi Ioan Mărginean, fostul preşedinet de la Gaz Metan Mediaş care se întoarce la Braşov după o pauză de 15 ani.

Primul meci al noii echipe din Braşov va fi cu Viitorul Pandurii Târgu Jiu, în etapa de debut din Liga 2 2021/2022.
 
mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Liga II

Ultimele articole Toate articolele