Ultima oră
VIDEO | Farul - Rapid, astăzi, de la 19:00, în direct la Prima Sport 1! Echipele de start VIDEO | Farul - Rapid, astăzi, de la 19:00, în direct la Prima Sport 1! Echipele de start
România va întâlni Cehia, în primul meci din grupele europeanului de handbal feminin România va întâlni Cehia, în primul meci din grupele europeanului de handbal feminin
Adunarea Generală a Federaţiei Române de Fotbal va avea loc la 4 iunie. Deciziile Comitetului Executiv Adunarea Generală a Federaţiei Române de Fotbal va avea loc la 4 iunie. Deciziile Comitetului Executiv
Alex Mitriţă, cerut în lotul pentru EURO 2024. ”A demonstrat că are calitate” Alex Mitriţă, cerut în lotul pentru EURO 2024. ”A demonstrat că are calitate”
VIDEO | ”U” Cluj - Poli Iaşi 1-0, în direct la Prima Sport 1! Popa deschide scorul VIDEO | ”U” Cluj - Poli Iaşi 1-0, în direct la Prima Sport 1! Popa deschide scorul
”O imagine şi un moment care nu mă caracterizează”. Bogdan Andone, reacţie fair-play, după ieşirea nervoasă din meciul cu Dinamo ”O imagine şi un moment care nu mă caracterizează”. Bogdan Andone, reacţie fair-play, după ieşirea nervoasă din meciul cu Dinamo

Ilie Stan, supărat pe conducerea de la FCSB. ”Mai voiam şi eu să merg la meciuri, la cele din Europa, la derby-uri, dar niciodată nu erau locuri şi bilete”

FCSB Publicat de Daian Cutu pe 6 iun 2021
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38227/20233292/1/stan.jpg

Ilie Stan a revenit cu lămuriri, cu privire la faptul că i-a fost interzis accesul pe stadion la meciul pe care formaţia pe care a pregătit-o în trecut l-a jucat cu CFR Cluj, la Giurgiu.

Ulterior, MM Stoica a venit cu o postare pe acest subiect.

„Am vrut să merg la meciul cu CFR, de la Giurgiu. Şi l-am sunat pe Vali Argăseală pentru a-mi da şi mie un bilet. Mi-a zis «Iliuţă, nu mai sunt locuri. S-a închis lista cu cei care pot veni la meci».

Am zis «Bine, nea Vali» şi am vorbit cu cineva de la Jandarmeria din Giurgiu, care îmi e prieten, şi l-am rugat să îmi găsească o soluţie. Jandarmeria mai avea două sau trei locuri disponibile, era legal.

M-a sunat şi mi-a zis «Domnule Ilie, v-am găsit loc». Când mă pregăteam să plec la meci, m-a sunat iar şi a spus să nu mai vin. «Ni s-a transmis că aveţi interzis la meciurile celor de la FCSB. Am rămas şi eu surprins», mi-a spus.

I-am povestit ce s-a întâmplat lui Mustaţă, iar el voia să-l sune pe Gigi Becali. Dar i-am cerut să nu o facă pentru că nu am vrut să apară probleme. Mă rog…

Mai voiam şi eu să merg la meciuri, la cele din Europa, la derby-uri, dar niciodată nu erau locuri şi bilete”,
a explicat Ilie Stan, pentru DigiSport.

De la ce a pornit totul

Managerul general al FCSB, Mihai Stoica, i-a răspuns lui Ilie Stan, fostul antrenor al formaţiei patronate de Gigi Becali, după ce acesta şi-a exprimat supărarea că ar fi fost interzis să participe la meciurile formaţiei pe care a pregătit-o, chiar de către finanţatorul acesteia.

”MM” i-a explicat lui ”Iliesta” că niciodată nu va fi interzis la meciurile jucate de FCSB. Motivul pentru care nu a fost lăsat să intre pe stadion la un meci disputat de FCSB cu CFR Cluj este legat de rigurozitatea protocolului sanitar din pandemie.

”Ilie Stan nu va fi interzis niciodată la meciurile noastre. El n-a putut fi trecut pe listă la un meci din cauza faptului că protocolul meciurilor pe timp de pandemie n-a permis asta. Iar noi, spre deosebire de alţii, chiar am respectat Ad Litteram acest protocol.”, a scris Mihai Stoica pe Facebook.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

FCSB

Ultimele articole Toate articolele