Ultima oră
Decizia luată de FIFA care i-ar afecta pe agenţi! "Cea mai mare parte a acestor bani pleacă din fotbal" Decizia luată de FIFA care i-ar afecta pe agenţi! "Cea mai mare parte a acestor bani pleacă din fotbal"
VIDEO | FCSB - Rapid, ASTĂZI, de la 20:30, în direct la Prima Sport 1! Derby-ul ce le poate aduce titlul „roş-albaştrilor”. Echipele probabile! VIDEO | FCSB - Rapid, ASTĂZI, de la 20:30, în direct la Prima Sport 1! Derby-ul ce le poate aduce titlul „roş-albaştrilor”. Echipele probabile!
Volei feminin | Eliza Inneh, componenta naţionalei, campioană în Polonia şi MVP al finalei Volei feminin | Eliza Inneh, componenta naţionalei, campioană în Polonia şi MVP al finalei
Decizia luată în cazul partidei din Serie A, după prăbuşirea pe teren a fundaşului Ndicka. Ce se întâmplă cu meciul Udinese - AS Roma Decizia luată în cazul partidei din Serie A, după prăbuşirea pe teren a fundaşului Ndicka. Ce se întâmplă cu meciul Udinese - AS Roma
Fostul căpitan Sergej Barbarez a fost numit selecţioner al Bosniei Fostul căpitan Sergej Barbarez a fost numit selecţioner al Bosniei
Max Verstappen, imbatabil şi pe teritoriul Chinei. Campionul mondial a câştigat cursa de sprint Max Verstappen, imbatabil şi pe teritoriul Chinei. Campionul mondial a câştigat cursa de sprint

Imaginea pariurilor sportive, prezentă la Juventus după venirea lui Allegri. Antrenorului i se aduc acuze grave

Juventus Publicat pe 6 iun 2021
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38290/20233596/1/juventus-team.jpg

Massimiliano Allegri nici nu a revenit bine la Juventus, că deja are primele probleme de ordin juridic. Se pare că antrenorul este suspect de spălare de bani în perioada 2018 şi 2021, iar Biroul de Supraveghere al Băncii d'Italia este pe fir.

Allegri a intrat în atenţia legii după ce s-a aflat că ar avea anumite legături cu pariurile sportive şi jocurile de noroc. Ar fi fost implicat în anumite tranzacţii, în care s-au vehiculat sume de peste 160.000 de euro. Suma aceasta ar fi intrat propriu-zis în conturile antrenorului printr-o companie din Malta care este acuzată de anumite relaţii cu mafia.

La suma amintită se mai adaugă două, 168.000 de euro de la o entitate din Slovevia şi 140.000 de euro de la o bancă privată din Montecarlo.

Juventus a anunţat, săptămâna trecută, pe site-ul oficial, despărţirea de tehnicianul Andrea Pirlo şi înlocuirea fostului mijlocaş cu Massimiliano Allegri (53 de ani), antrenorul care a condus-o spre cinci titluri, patru Cupe ale Italiei şi două finale în Liga Campionilor. Max a semnat un contract valabil până în 2025, iar salariul e unul impresionant: nouă milioane de euro pe an!

Imediat, presa italiană a speculat pe seama faptului că venirea lui Allegri e sinonimă cu plecarea lui Cristiano Ronaldo de la Juventus, între cei doi existând o relaţie foarte rece.

 

 

 

mail-share icon Email
viewscnt

Juventus

Ultimele articole Toate articolele