Ultima oră
VIDEO | ”Felicitări jucătorilor mei pentru reacţia de care au dat dovadă”. Interimarul Dican dă lovitura în Bănie VIDEO | ”Felicitări jucătorilor mei pentru reacţia de care au dat dovadă”. Interimarul Dican dă lovitura în Bănie
VIDEO | Brighton - Manchester City 0-4. Pep Guardiola îi predă o lecţie dură lui Roberto De Zerbi VIDEO | Brighton - Manchester City 0-4. Pep Guardiola îi predă o lecţie dură lui Roberto De Zerbi
Ipoteză şocantă! Jucătorii Universităţii Craiova, pe mână cu Mihai Rotaru? | EXCLUSIV Ipoteză şocantă! Jucătorii Universităţii Craiova, pe mână cu Mihai Rotaru? | EXCLUSIV
VIDEO | ”Pentru asta trag, încerc să demonstrez”. Reacţia lui Răzvan Sava, după ce a reuşit o paradă fabuloasă în stilul Lunin VIDEO | ”Pentru asta trag, încerc să demonstrez”. Reacţia lui Răzvan Sava, după ce a reuşit o paradă fabuloasă în stilul Lunin
VIDEO | Costel Gâlcă se aştepta să aibă meci greu cu CFR. ”Am fost prea respectuoşi cu ei” VIDEO | Costel Gâlcă se aştepta să aibă meci greu cu CFR. ”Am fost prea respectuoşi cu ei”
Adrian Mutu a fost ”făcut praf” de un jucător de la CFR, care şi-a anunţat plecarea. ”Pentru mine nu are caracter” Adrian Mutu a fost ”făcut praf” de un jucător de la CFR, care şi-a anunţat plecarea. ”Pentru mine nu are caracter”

Imagini şocante cu Ahmad Ayyad, sportivul de 100 de kg îngenuncheat de COVID-19! Cum arată după ce a supravieţuit coronavirusului, cu 25 de zile petrecute în comă indusă

Special Publicat pe 2 iul 2020
mail-share icon Email

Cazul lui Ahmad Ayyad (40 de ani) este elocvent pentru modul în care COVID-19 îi poate afecta foarte grav şi pe cei mai sănătoşi dinte noi.

//i0.1616.ro/media/581/3142/38224/19409291/6/ahmad.jpg

Conform CNN, bărbatul din Washington a suferit o transformare şocantă după ce s-a îmbolnăvit de coronavirus şi a petrecut 25 de zile în comă indusă.

Ahmad Ayyad este un fost sportiv, care continua să se menţină într-o formă fizică impecabilă alergând maratoane şi curse cu obstacole, dar şi cu antrenamente săptămânale de baschet şi box.

//i0.1616.ro/media/581/3142/38224/19409291/5/ahmad-ayyad.jpg


Avea 100 de kilograme când s-a îmbolnăvit, iar în timpul spitalizării a slăbit nu mai puţin de 27 de kilograme. A fost intubat, cu mari probleme respiratorii, având leziuni la nivelul plăminilor şi probleme cardiace. Acum însă e pe drumul cel bun, fiind externat la finalul lunii aprilie.

Ahmad a supravieţuit coronavirusului, dar imaginile cu bărbatul de 40 de ani sunt dovada că nimeni nu se poate considera imun în luptă cu acest virus. "Mă îngrijorează când văd cum oamenii nu iau în serios această boală. Am avut-o, am supravieţuit, dar sunt şi acum îngrozit", spune Ahmad Ayyad, citat de CNN.

"E remarcabil să vezi că e bine, acasă, după ce a fost extrem de bolnav, la terapie intensivă, intubat, sedat profund şi pus pe stomac pentru a putea respira. Pare să-şi revină excepţional", a declarat medicul Sandra Zaeh, care l-a tratat pe Ayyad în timpul spitalizării.

//i0.1616.ro/media/581/3142/38224/19409291/2/ahmad-11.jpg

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Special

Ultimele articole Toate articolele