Ultima oră
Cosmin Contra îl provoacă pe Pablo Cortacero: ”Aştept să mă dea afară, dar nu cred că au tăria de caracter să o facă” Cosmin Contra îl provoacă pe Pablo Cortacero: ”Aştept să mă dea afară, dar nu cred că au tăria de caracter să o facă”
Real Madrid – Alaves s-a terminat 1-2. Oaspeţii au produs surpriza pe Santiago Bernabeu după două erori uriaşe în defensiva ”galactică” Real Madrid – Alaves s-a terminat 1-2. Oaspeţii au produs surpriza pe Santiago Bernabeu după două erori uriaşe în defensiva ”galactică”
PSG - Bordeaux 2-2. Parisul pierde încă două puncte în Ligue 1 PSG - Bordeaux 2-2. Parisul pierde încă două puncte în Ligue 1
VIDEO: Pleacă Diego Fabbrini de la Dinamo? Răspunsul eroului ”câinilor” din meciul cu Viitorul VIDEO: Pleacă Diego Fabbrini de la Dinamo? Răspunsul eroului ”câinilor” din meciul cu Viitorul
VIDEO: Ruben de la Barrera, foarte supărat, după eşecul categoric cu Dinamo. ”Cel mai prost meci al nostru!” VIDEO: Ruben de la Barrera, foarte supărat, după eşecul categoric cu Dinamo. ”Cel mai prost meci al nostru!”
VIDEO: Semnal de alarmă tras de Gabi Iancu, după eşecul usturător din Cupă contra lui Dinamo: ”Trebuie să ne trezim!” VIDEO: Semnal de alarmă tras de Gabi Iancu, după eşecul usturător din Cupă contra lui Dinamo: ”Trebuie să ne trezim!”

”Îmi cer scuze suporterilor pentru imaginea arătată. Îmi e ruşine pentru că port sigla lui Dinamo”. Contra n-a mai suportat presiunea şi a spus totul după eşecul cu Sepsi: ”Fără cuvinte”

Dinamo Publicat pe 25 oct 2020
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38229/19563711/1/sepsi-dinamo-05.jpg

Eşecul lui Dinamo de la Sfântu Gheorghe l-a marcat pe Cosmin Contra, care a declarat la interviuri că îi pare rău pentru imaginea pe care echipa sa a arătat-o. Şi-a  cerut scuze suporterilor pentru înfrângerea usturătoare, dar a declarat ci că îi e ruşine că poartă sigla lui Dinamo pe piept.

Îmi cer scuze suporterilor pentru imaginea pe care am arătat-o. Îmi e ruşine pentru că port sigla lui Dinamo. Am venit după o săptămână în care am făcut o analiză a echipei din Sfântu Gheorghe. A fost o victorie meritată a lor. Fără cuvinte. Nu am ce să găsesc pozitiv după meciul din seara asta. Nu pot să îmi explic ce s-a întâmplat în această seară.

Nu ar trebui să fie o problem adaptarea noilor veniţi, mai ales că am jucat mult la antrenamente, tehnic şi tactic. Arătrăm mai rău acum decât trebuia. Speram să fim mult mai bine. Nu îmi găsesc cuvintele pot doar să spun că îmi cer scuze pentru imaginea arătată. Jucătorii se antrenează foarte bine. Acesta e meciul în care am arătat cel mai prost, pentru că în această seară nu am avut şanse. Am fost dominaţi din toate punctele de vedere. Nu am avut personalitate să jucăm. Jucători cu atât de multă experienţă să nu facă o preluare, să nu câştige vreun duel. E un mare semnal de alarmă, vedem ce se întâmplă în următorul meci”, a declarat Contra.

Sepsi Sfântu Gheorghe a învins, sâmbătă seară, pe teren propriu, cu scorul de 2-0, echipa Dinamo, într-un meci din etapa a opta din Casa Liga 1.

Golurile au fost marcate de Achahbar ’29 şi I. Fulop ’77.

Sepsi: Niczuly – Dimitrov (Delgiannidis ’63), Bouhenna, Mitrea, Fl. Ştefan (Golofca ’72) – I. Fulop, Vaşvari, Aganovic (Fofana ’72) – Safranko, G. Dragomir (Achahbar ‘8), Petrila (Ştefănescu ’64). Antrenor: Leo Grozavu

Dinamo: Rene Hinojo – Gonzalez (Puljic ’67), Ba, R. Grigore (Creţu ’65), I. Lopez – A. Garcia (Gueye ’66), Anton – Sorescu (Fabbrini ’46), Borcea (Borja Valle ’11), Camara – Nemec. Antrenor: Cosmin Contra

 

 

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Dinamo

Ultimele articole Toate articolele