Ultima oră
Revenire de senzaţie la naţională? Un veteran e propus pentru postul de fundaş stânga. ”E posibil să se gândească” Revenire de senzaţie la naţională? Un veteran e propus pentru postul de fundaş stânga. ”E posibil să se gândească”
Fost ofiţer în armata franceză, despre riscurile de securitate la JO: ”Există ameninţări tot timpul. Nu poţi să te opreşti să respiri doar pentru că eşti ameninţat” Fost ofiţer în armata franceză, despre riscurile de securitate la JO: ”Există ameninţări tot timpul. Nu poţi să te opreşti să respiri doar pentru că eşti ameninţat”
Flavio Briatore, operat pe inimă la Milano după descoperirea unei tumori benigne Flavio Briatore, operat pe inimă la Milano după descoperirea unei tumori benigne
Plecarea lui Hagi de la Farul a fost anunţată, iar ”Regele” recunoaşte: ”Am declarat că mi-aş dori să antrenez şi o altă echipă.”
Plecarea lui Hagi de la Farul a fost anunţată, iar ”Regele” recunoaşte: ”Am declarat că mi-aş dori să antrenez şi o altă echipă.”
Anca Todoni, eliminată în optimi la turneul WTA 125 de la San Luis Anca Todoni, eliminată în optimi la turneul WTA 125 de la San Luis
Locurile unde s-au desfăşurat Jocurile Olimpice din 1924 la Paris, o moştenire de patrimoniu Locurile unde s-au desfăşurat Jocurile Olimpice din 1924 la Paris, o moştenire de patrimoniu

”Îmi cer scuze suporterilor pentru imaginea arătată. Îmi e ruşine pentru că port sigla lui Dinamo”. Contra n-a mai suportat presiunea şi a spus totul după eşecul cu Sepsi: ”Fără cuvinte”

Dinamo Publicat pe 25 oct 2020
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38229/19563711/1/sepsi-dinamo-05.jpg

Eşecul lui Dinamo de la Sfântu Gheorghe l-a marcat pe Cosmin Contra, care a declarat la interviuri că îi pare rău pentru imaginea pe care echipa sa a arătat-o. Şi-a  cerut scuze suporterilor pentru înfrângerea usturătoare, dar a declarat ci că îi e ruşine că poartă sigla lui Dinamo pe piept.

Îmi cer scuze suporterilor pentru imaginea pe care am arătat-o. Îmi e ruşine pentru că port sigla lui Dinamo. Am venit după o săptămână în care am făcut o analiză a echipei din Sfântu Gheorghe. A fost o victorie meritată a lor. Fără cuvinte. Nu am ce să găsesc pozitiv după meciul din seara asta. Nu pot să îmi explic ce s-a întâmplat în această seară.

Nu ar trebui să fie o problem adaptarea noilor veniţi, mai ales că am jucat mult la antrenamente, tehnic şi tactic. Arătrăm mai rău acum decât trebuia. Speram să fim mult mai bine. Nu îmi găsesc cuvintele pot doar să spun că îmi cer scuze pentru imaginea arătată. Jucătorii se antrenează foarte bine. Acesta e meciul în care am arătat cel mai prost, pentru că în această seară nu am avut şanse. Am fost dominaţi din toate punctele de vedere. Nu am avut personalitate să jucăm. Jucători cu atât de multă experienţă să nu facă o preluare, să nu câştige vreun duel. E un mare semnal de alarmă, vedem ce se întâmplă în următorul meci”, a declarat Contra.

Sepsi Sfântu Gheorghe a învins, sâmbătă seară, pe teren propriu, cu scorul de 2-0, echipa Dinamo, într-un meci din etapa a opta din Casa Liga 1.

Golurile au fost marcate de Achahbar ’29 şi I. Fulop ’77.

Sepsi: Niczuly – Dimitrov (Delgiannidis ’63), Bouhenna, Mitrea, Fl. Ştefan (Golofca ’72) – I. Fulop, Vaşvari, Aganovic (Fofana ’72) – Safranko, G. Dragomir (Achahbar ‘8), Petrila (Ştefănescu ’64). Antrenor: Leo Grozavu

Dinamo: Rene Hinojo – Gonzalez (Puljic ’67), Ba, R. Grigore (Creţu ’65), I. Lopez – A. Garcia (Gueye ’66), Anton – Sorescu (Fabbrini ’46), Borcea (Borja Valle ’11), Camara – Nemec. Antrenor: Cosmin Contra

 

 

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Dinamo

Ultimele articole Toate articolele