Ultima oră
VIDEO | Juventus a pierdut returul cu Lazio, dar s-a calificat în finala Coppa Italia VIDEO | Juventus a pierdut returul cu Lazio, dar s-a calificat în finala Coppa Italia
VIDEO | Arsenal - Chelsea 5-0. ”Tunarii” au tras cu toată muniţia în londonezi VIDEO | Arsenal - Chelsea 5-0. ”Tunarii” au tras cu toată muniţia în londonezi
Toate drumurile duc la Marius Şumudică: „Vom avea o şedinţă şi vom vedea” Toate drumurile duc la Marius Şumudică: „Vom avea o şedinţă şi vom vedea”
”Eu sunt genul de băiat care care crede până în ultimul minut”. Sebastian Mailat o răpune pe Dinamo în prelungiri ”Eu sunt genul de băiat care care crede până în ultimul minut”. Sebastian Mailat o răpune pe Dinamo în prelungiri
Mesajul lui Bogdan Andone după ce FC Botoşani a bătut-o pe Dinamo: ”Suntem obişnuiţi cu presiunea asta!”

Mesajul lui Bogdan Andone după ce FC Botoşani a bătut-o pe Dinamo: ”Suntem obişnuiţi cu presiunea asta!”
Final de sezon cu mare presiune pentru Zeljko Kopic. Dinamo e la retrogradare. ”Trebuie să ne revenim şi să jucăm” Final de sezon cu mare presiune pentru Zeljko Kopic. Dinamo e la retrogradare. ”Trebuie să ne revenim şi să jucăm”

Imperiul lui Hamilton se clatină. Max Verstappen l-a învins categoric în calificări la Sakhir şi e mare favorit la victorie. Cursa este duminică, de la 18:00, în direct pe Look Sport+

Formula 1 Publicat de Daian Cutu pe 28 mar 2021
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38121/20083100/1/ver.jpg

Max Verstappen va pleca din pole-position în prima cursă a sezonului 2021 din Formula 1. Olandezul celor de la Red Bull a continuat forma excelentă pe care a etalat-o în antrenamente şi l-a învins cu mai bine de un sfert de secundă pe Lewis Hamilton, ce va pleca de pe locul secund.

Linia a doua va fi deschisă de Valtteri Bottas, ce-l va avea coleg pe Charles Lelcerc. Pilotul din Monte-Carlo dă speranţe la o stagiune mai bună pentru Ferrari, care au prins ultima sesiune si cu cel de al doilea pilot, Carlos Sainz, ce a încheiat pe locul 8.

Faţă de precedentul sezon se observă un echilibru mult mai mare. Şapte piloţi au terminat la un ecart mai mic de o secundă faţă de Verstappen. Locurile 5-10 fiind ocupate de: Pierre Gasly (Alpha Tauri), Daniel Ricciardo (McLaren), Lando Norris (McLaren), Carlos Sainz Jr. (Ferrari), Fernando Alonso (Alpine) şi Lance Stroll (Aston Martin).

Sebastian Vettel a fost marea dezamăgire a primei sesiuni de calificări din 2021. Noul pilot al celor de la Alpine a încheiat pe un modest loc 18, devansându-i doar pe piloţii Haas, Mick Schumacher şi Nikita Mazepin, aceştia fiind destul de departe de restul plutonului.

 

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Formula 1

Ultimele articole Toate articolele