Ultima oră
Pierdere mare pentru un club cu pretenţii din Superliga: "Nu îi văd în play-off"  | EXCLUSIV Pierdere mare pentru un club cu pretenţii din Superliga: "Nu îi văd în play-off" | EXCLUSIV
Marius Măldărăşanu s-a dezlănţuit după ce FC Hermannstadt a urcat pe primul loc în play-out: ”Le-am citit jocul” Marius Măldărăşanu s-a dezlănţuit după ce FC Hermannstadt a urcat pe primul loc în play-out: ”Le-am citit jocul”
David Puicea, calificat în finala juniorilor la sărituri, de pe locul 5 David Puicea, calificat în finala juniorilor la sărituri, de pe locul 5
Sorana Cîrstea va înfrunta liderul mondial pentru un loc în optimi la Madrid Sorana Cîrstea va înfrunta liderul mondial pentru un loc în optimi la Madrid
Jucătorul din Superliga comparat cu „Pippo” Inzaghi: „Are nişte calităţi excepţionale” | VIDEO EXCLUSIV Jucătorul din Superliga comparat cu „Pippo” Inzaghi: „Are nişte calităţi excepţionale” | VIDEO EXCLUSIV
VIDEO | Universitatea Craiova - CFR Cluj 0-0, în direct la Prima Sport 1! Echipele de start VIDEO | Universitatea Craiova - CFR Cluj 0-0, în direct la Prima Sport 1! Echipele de start

Impresarul lui Pigliacelli, despre viitorul portarului italian: "Mă aştept să primească oferte!"

Superliga Publicat pe 18 iun 2021
mail-share icon Email
//i0.1616.ro/media/581/3142/38109/20251631/1/pig.jpg


Impresarul lui Mirko Pigliacelli (27 de ani) recunoaşte că aşteaptă oferte pe numele portarului pe care Mihai Rotaru a decis să-l treacă pe plan secund la CS U Craiova odată cu transferul lui David Lazar.
 
Integralist în sezonul 2020/2021, în care a jucat în toate cele 47 de meciuri, Pigliacelli mai are un an de contract cu echipa din Bănie, la care a ajuns acum trei stagiuni, iar Rotaru vrea să obţină în schimbul său o sumă cât mai apropiată de un milion de euro, atât cât l-a costat întreaga afacere Pigliacelli, cu tot cu transferul şi salariile plătite.
 
În acelaşi timp, omul care-i reprezintă interesele portarului italian încearcă să aducă o ofertă pe numele lui Pigliacelli:
 
"Mirko este în România de trei ani şi a fost desemnat cel mai bun portar din România, la fel ca acum trei ani. Vorbim despre un portar de calibru internaţional. Are peste 100 de meciuri în prima ligă şi a stabilit un record. Este portarul străin cu cele mai multe meciuri consecutive. Are experienţă şi mă aştept să primească oferte şi să existe interes. Apoi vom discuta cu Craiova", a declarat impresarul italian Danilo Caravello, pentru tuttomercatoweb.com.
 
Cotat 1,5 milioane de euro, Mirko Pigliacelli a părăsit fotbalul italian în 2018, când Craiova mai întâi l-a împrumutat, apoi l-a cumpărat definitiv de la Pro Vercelli, cu 300.000 de euro.
 
De altfel, Pigliacelli a vorbit deschis despre situaţia sa înainte ca David Lazar să semneze cu CS U Craiova: ”Eu am contract aici, am înţeles că a semnat deja un portar. Deja a semnat, asta e, n-am ce să fac, nu e decizia mea. Nu mi-am dorit să plec niciodată, dar dacă vine un alt portar… dacă aşa e, dacă nu e aşa, vorbim degeaba. Dacă e luat, poate cineva nu mai are încredere în mine, dar eu am mare încredere în Craiova, nu mi-am dorit niciodată să plec", spunea peninsularul.
 
În iarnă, impresarul italian a depus eforturi pentru a face rost de o ofertă concretă pentru jucătorul pe care-l reprezintă, Reggiana, Vicenza şi Pordenone arătându-se, la acea vreme, interesate de aducerea lui Mirko.
mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Superliga

Ultimele articole Toate articolele