Ultima oră
VIDEO | Duelul suferinţei. Ultimele două clasate, Poli Iaşi şi FC Hermannstadt, se înfruntă de la 17:30 pe Look Sport. Echipele probabile  VIDEO | Duelul suferinţei. Ultimele două clasate, Poli Iaşi şi FC Hermannstadt, se înfruntă de la 17:30 pe Look Sport. Echipele probabile
Bayern Munchen, probleme mari înaintea returului cu PSG. Lewandowski nu a putut fi recuperat, dar bavarezii au alte 11 absenţe Bayern Munchen, probleme mari înaintea returului cu PSG. Lewandowski nu a putut fi recuperat, dar bavarezii au alte 11 absenţe
Novak Djokovic critică şi el amânarea turneului de la Roland Garros. ”Trebuie să vedeţi cum afectează întregul circuit şi cum afectează alte turnee” Novak Djokovic critică şi el amânarea turneului de la Roland Garros. ”Trebuie să vedeţi cum afectează întregul circuit şi cum afectează alte turnee”
Florin Tănase, următorul transfer pe bani grei pe care-l pregăteşte FCSB. ”Dacă marchează 25 de goluri, se poate cere oricât” Florin Tănase, următorul transfer pe bani grei pe care-l pregăteşte FCSB. ”Dacă marchează 25 de goluri, se poate cere oricât”
Din favorită clară, România a ajuns outsider contra Italiei. Ne lipsesc cele mai bine clasate jucătoare pentru meciul de Fed Cup Din favorită clară, România a ajuns outsider contra Italiei. Ne lipsesc cele mai bine clasate jucătoare pentru meciul de Fed Cup
Simeone recunoaşte că Atletico trece prin momente dificile: ”Rezistăm! Suntem într-o perioadă de rezistenţă” Simeone recunoaşte că Atletico trece prin momente dificile: ”Rezistăm! Suntem într-o perioadă de rezistenţă”

Impresarul şi tatăl lui Haaland au agitat apele, Borussia a fost nevoită să reacţioneze. Mesajul primit de Mino Raiola

Bundesliga Publicat pe 1 apr 2021
mail-share icon Email
//i0.1616.ro/media/581/3142/38119/20091593/1/haa.jpg
 
Borussia Dortmund, prin vocea directorului executiv Michael Zorc, a fost nevoită să reacţioneze public, după ce agentul lui Erling Haaland şi tatăl său au fost fotografiaţi atât în Barcelona, cât şi în Madrid în timpul zilei de joi.
 
Transformat într-o adevărată maşinărie de marcat goluri după venirea la Borussia Dortmund, Haaland se află într-o luptă permanentă cu recordurile, iar misiunea de a-l păstra în Bundesliga pare imposibilă pentru clubul german. Joi, Mino Raiola şi tatăl lui Haaland, Alfie Haaland, au fost în Barcelona, pentru presupuse negocieri cu Joan Laporta, apoi s-au îmbarcat într-un avion privat cu destinaţia...Madrid!
 
Iar ceea ce pare o încercare a controversatului agent italian de a crea o bătălie de la distanţă între cele două forţe al Spaniei pentru semnătura lui Haaland în vară pare o acţiune cu care BVB nu e de acord. Nemţii nu vor să renunţe la Haaland în urmîtoarea perioadă de transferuri, după cum anunţă Michael Zorc: 
 
"Ieri (n.red - miercuri) am vorbit cu Mino Raiola. Noi am fost foarte clari, ne-am expirat clar intenţiile: nu vrem să-l vindem pe Haaland în vară", a declarat directorul executiv al Borussiei, pentru Sky Sport.
 
Conform ultimelor informaţii din presa internaţională, dorinţa nemţilor este de a-l păstra pe Haaland pentru încă un sezon. Totuşi, dacă fotbalistul va spune răspicat că vrea să plece, atunci Borussia va cere un preţ între 150 şi 180 de milioane de euro în schimbul său.
mail-share icon Email
viewscnt

Bundesliga

Ultimele articole Toate articolele