Ultima oră
„Îi face un mare rău băiatului pentru că îl tot laudă. Exagerează prea mult!” . Gică Hagi, taxat de fostul mare fotbalist al Stelei „Îi face un mare rău băiatului pentru că îl tot laudă. Exagerează prea mult!” . Gică Hagi, taxat de fostul mare fotbalist al Stelei
VIDEO | Corvinul Hunedoara - Gloria Buzău 1-1. Egal în primul meci din play-off-ul Ligii 2 şi un super gol de la mare distanţă VIDEO | Corvinul Hunedoara - Gloria Buzău 1-1. Egal în primul meci din play-off-ul Ligii 2 şi un super gol de la mare distanţă
Tun financiar dat de CFR Cluj! Clubul de top din Premier League a pus pe masă 3,5 milioane de euro pentru jucător: ”Este un fotbalist modern!”

Tun financiar dat de CFR Cluj! Clubul de top din Premier League a pus pe masă 3,5 milioane de euro pentru jucător: ”Este un fotbalist modern!”
Mircea Rednic acuză sancţiunea primită, după incidentele de la Dinamo - UTA. „Eu cu ce am greşit?” Mircea Rednic acuză sancţiunea primită, după incidentele de la Dinamo - UTA. „Eu cu ce am greşit?”
Sandro Tonali, acuzat de Federaţia Engleză de Fotbal pentru o nouă serie de infracţiuni legate de pariuri

Sandro Tonali, acuzat de Federaţia Engleză de Fotbal pentru o nouă serie de infracţiuni legate de pariuri
Situaţie fără precedent în fotbalul românesc! CSA Steaua trece pe modul „incognito” Situaţie fără precedent în fotbalul românesc! CSA Steaua trece pe modul „incognito”

În luptă cu recordurile. Haaland, cel mai tânăr jucător care marchează 20 de goluri în Liga Campionilor

Champions League Publicat pe 10 mar 2021
mail-share icon Email
//i0.1616.ro/media/581/3142/38107/20057325/2/haaland-1.jpg


Atacantul norvegian Erling Braut Haaland (Borussia Dortmund) a devenit, marţi, cel mai tânăr jucător care marchează 20 de goluri în Liga Campionilor, la vârsta de 20 de ani şi 231 de zile, informează lequipe.fr.
 
Precedentul record îi aparţinea atacantului francez al echipei PSG, Kylian Mbappe, care a reuşit să ajungă la 20 de goluri la vârsta de 21 de ani şi 355 de zile.
 
Totodată, cu cele două goluri înscrise în meciul cu FC Sevilla, Haaland a devenit cel mai bun marcator norvegian în Liga Campionilor, depăşindu-l pe Ole Gunnar Solskjaer, care a reuşit în carieră 19 de goluri.
 
Haaland a avut nevoie de doar 14 jocuri pentru a marca 20 de goluri, în timp ce actualul antrenor al echipei Manchetser United a înscris de 19 ori în 77 de partide.
 
Potrivit marca.com, jucătorul Borussiei a devenit primul jucător care a marcat de câte două ori în patru meciuri consecutive în Liga Campionilor.
 
Borussia Dortmund s-a calificat în sferturile de finală ale Ligii Campionilor, după ce a remizat, marţi, pe teren propriu, scor 2-2 (1-0), în meciul cu echipa FC Sevilla, din manşa a doua a optimilor de finală. Germanii au câştigat partida tur, cu 3-2, în care de asemenea Haaland a marcat două goluri
mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri