Ultima oră
Jucătorul monitorizat de FCSB se bucură că prezintă interes. ”Înseamnă că am avut evoluţii bune” Jucătorul monitorizat de FCSB se bucură că prezintă interes. ”Înseamnă că am avut evoluţii bune”
VIDEO | FC Botoşani - Dinamo, ASTĂZI, de la 19:30, în direct pe Prima Sport 1 şi PrimaPlay.ro. Echipele de start VIDEO | FC Botoşani - Dinamo, ASTĂZI, de la 19:30, în direct pe Prima Sport 1 şi PrimaPlay.ro. Echipele de start
Retragere surprinzătoare din Liga 3! ”Vom rămâne în continuare cu grupele de juniori” Retragere surprinzătoare din Liga 3! ”Vom rămâne în continuare cu grupele de juniori”
„Duo-ul” surpriză propus lui Dan Şucu pentru a salva Rapidul: „Aş face urgent aceste oferte” „Duo-ul” surpriză propus lui Dan Şucu pentru a salva Rapidul: „Aş face urgent aceste oferte”
Unai Emery şi-a prelungit contractul cu Aston Villa Unai Emery şi-a prelungit contractul cu Aston Villa
VIDEO | FC Voluntari - FCU Craiova 0-0. Oltenii se poticnesc în ploaia ilfoveană şi nu profită de omul în plus VIDEO | FC Voluntari - FCU Craiova 0-0. Oltenii se poticnesc în ploaia ilfoveană şi nu profită de omul în plus

„În prima repriză am jucat slab şi în a doua ne-am revenit”. Eugen Trică vede partea goală a paharului, deşi echipa sa a obţinut o victorie crucială

Liga II Publicat de Daian Cutu pe 10 apr 2021
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38110/20109303/1/eugen-trica.jpg

"FC U" Craiova a învins ASU Poli Timişoara, 1-0, într-un meci transmis de Look Sport+, şi a redevenit lider în play-off-ul Ligii 2. Singurul gol al meciului a venit de la belgianul Baeten, în minutul 70, cu un şut superb, care l-a lăsat fără replică pe Otto Hindrich.

Eugen Trică nu a savurat pe deplin acest succes extrem de important. Tehnicianul oltenilor este supărat pe greşelile făcute de elevii săi, care i-ar fi putut costa victoria în meciul cu cei de la ASU, care au ratat o ocazie uriaşă în minutul 90+1.

„În prima repriză am jucat slab şi în a doua ne-am revenit. Nu vreau să mai văd niciodată aşa ceva la echipa mea. Am vorbit şi acum cu ei în vestiar şi nu mai vreau să se întâmple ca un joc să se desfăşoare ca în prima repriză. Ca model, trebuie să ia jocul din a doua repriză. Fotbalul de azi se joacă în viteză. În prima repriză am jucat cu frâna de mână trasă.

Exact cum spuneam, toate echipele luptă. Fiecare jucător luptă pentru fiecare metru de teren. A doua repriză am avut ocazii bune, am schimbat ritmul şi asta vreau să văd din primul minut”,
a declarat Eugen Trică, la flash-interviuri.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Liga II

Ultimele articole Toate articolele