Ultima oră
VIDEO | Cupa României, 16-imi de finală. FC Argeş şi FC Botoşani joacă în prologul zilei. Şase partide încep de la 16:30 VIDEO | Cupa României, 16-imi de finală. FC Argeş şi FC Botoşani joacă în prologul zilei. Şase partide încep de la 16:30
Veşti bune pentru FCSB. Octavian Popescu ar putea fi recuperat mai repede decât se credea Veşti bune pentru FCSB. Octavian Popescu ar putea fi recuperat mai repede decât se credea
De ce s-au despărţit Simona Halep şi Darren Cahill: „Nu este o surpriză. Nu se mai putea continua în felul acesta” De ce s-au despărţit Simona Halep şi Darren Cahill: „Nu este o surpriză. Nu se mai putea continua în felul acesta”
Suporterii au oprit şi incendiat maşina unui arbitru, în Bosnia-Herţegovina Suporterii au oprit şi incendiat maşina unui arbitru, în Bosnia-Herţegovina
Alertă la Dinamo! Xavi Pascual şi trei handbalişti sunt infectaţi cu Covid şi nu vor putea juca cu PSG Alertă la Dinamo! Xavi Pascual şi trei handbalişti sunt infectaţi cu Covid şi nu vor putea juca cu PSG
BREAKING NEWS |  Simona Halep se desparte de omul cu care a făcut istorie în circuitul WTA! BREAKING NEWS | Simona Halep se desparte de omul cu care a făcut istorie în circuitul WTA!

În sfârşit o veste bună la Dinamo. Marco Ehmann a revenit şi e gata pentru meciul cu Clinceni

Dinamo Publicat pe 29 iul 2021
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38229/20324554/1/bs5a1031fb.jpg

Marco Ehmann (20 de ani) a revenit la Dinamo, după o problemă de sănătate. E o veste excelentă pentru ”câini”, ţinând cont de faptul că au mari dificultăţi în zona centrală a apărării.

Ehmann suferise o microleziune fibrilară, dar acum e bine, potrivit GSP. S-a şi antrenat normal cu colegii săi şi este pregătit să fie trimis la joc de Dario Bonetti chiar din meciul următor, din etapa a 3-a din Casa Liga 1, cu Academica Clinceni.

Dacă va fi utilizat, va fi primul meci din acest campionat pentru fundaşul central de 1.89 m. Sezonul trecut, a prins 18 meciuri şi a fost eliminat într-o partidă.

Situaţia lui Dinamo în Casa Liga 1 nu e prea fericită. După un debut cu o victorie dramatică, 3-2 cu FC Voluntari, a pierdut partida cu nou promovata FC U Craiova, 0-1. Ambele meciuri au fost destul de slabe pentru ”câini”, aşa cum şi era de aşteptat, date fiind situaţia proastă din punct de vedere economic şi plecarea mai multor jucători.

 

 

 

mail-share icon Email
viewscnt

Dinamo

Ultimele articole Toate articolele