Ultima oră
Dusah Uhrin, imaginea iconică a antrenorului resemnat. ”Bineînţeles că puteam câştiga, am jucat un sistem bun, am schimbat, dar n-am avut noroc" Dusah Uhrin, imaginea iconică a antrenorului resemnat. ”Bineînţeles că puteam câştiga, am jucat un sistem bun, am schimbat, dar n-am avut noroc"
VIDEO | Buş a răbufnit, după eliminarea din partida cu Craiova. ”E voie să fim mintiţi, să luăm 3.000 de lei în 4 luni, să jucăm accidentaţi?!” VIDEO | Buş a răbufnit, după eliminarea din partida cu Craiova. ”E voie să fim mintiţi, să luăm 3.000 de lei în 4 luni, să jucăm accidentaţi?!”
Claudiu Niculescu, pregătit de confruntarea cu Rapid. ”Putem clar, să câştigăm” Claudiu Niculescu, pregătit de confruntarea cu Rapid. ”Putem clar, să câştigăm”
Cicâldău, după golul care a decis partida cu Gaz Metan Mediaş: ”Nu este treaba noastră că la ei au venit şi au plecat jucători” Cicâldău, după golul care a decis partida cu Gaz Metan Mediaş: ”Nu este treaba noastră că la ei au venit şi au plecat jucători”
VIDEO | Bergodi, extrem de rezervat, deşi Craiova e pe primul loc. ”E greu când iei gol imediat, dar eu zic că e important că suntem la a patra victorie” VIDEO | Bergodi, extrem de rezervat, deşi Craiova e pe primul loc. ”E greu când iei gol imediat, dar eu zic că e important că suntem la a patra victorie”
Andrei Ivan, după partida în care Craiova a devenit lider în Casa Liga 1. ”Unitatea e importantă în această echipă” Andrei Ivan, după partida în care Craiova a devenit lider în Casa Liga 1. ”Unitatea e importantă în această echipă”

Încă doi FCSB-işti au primit contract pe viaţă de la Becali. ”Eu nu mă despart de oamenii ăştia niciodată în viaţa mea”

FCSB Publicat de Daian Cutu pe 6 iun 2020
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38227/19383509/1/bec.jpg

După ce ieri Becali a declarat că Bogdan Vintilă va fi antrenor pe viaţă la FCSB, datorită faptului că este un tip foarte credincios, astăzi privilegiile s-au extins.

Noile nume care au contract pe viaţă la formaţia din Liga 1 sunt Alexandru Tudor şi Mihai Stoica. Se pare că tot credinţa se află şi în spatele acestei noi decizii.

”Să mă ierte, acum, Vintilă, dar el îşi va termina contractul cu mine, doar când o să plece pe ultimul drum, la 80-90 ani. El este un om special, nu credeam aşa ceva. De fapt, Dumnezeu mi-a dat nişte oameni credincioşi. Aşa mi l-a dat pe Tudor, pe Vintilă, chiar şi MM a luat-o pe calea asta, cu credinţa.

Aşa că eu nu mă despart de oamenii ăştia niciodată în viaţa mea. N-am treabă eu cu Iordănescu. Vintilă, toată viaţa la FCSB, deci nu mai întrebaţi”, a declarat Becali la Pro X.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

FCSB

Ultimele articole Toate articolele