Ultima oră
Fost ofiţer în armata franceză, despre riscurile de securitate la JO: ”Există ameninţări tot timpul. Nu poţi să te opreşti să respiri doar pentru că eşti ameninţat” Fost ofiţer în armata franceză, despre riscurile de securitate la JO: ”Există ameninţări tot timpul. Nu poţi să te opreşti să respiri doar pentru că eşti ameninţat”
Flavio Briatore, operat pe inimă la Milano după descoperirea unei tumori benigne Flavio Briatore, operat pe inimă la Milano după descoperirea unei tumori benigne
Plecarea lui Hagi de la Farul a fost anunţată, iar ”Regele” recunoaşte: ”Am declarat că mi-aş dori să antrenez şi o altă echipă.”
Plecarea lui Hagi de la Farul a fost anunţată, iar ”Regele” recunoaşte: ”Am declarat că mi-aş dori să antrenez şi o altă echipă.”
Anca Todoni, eliminată în optimi la turneul WTA 125 de la San Luis Anca Todoni, eliminată în optimi la turneul WTA 125 de la San Luis
Locurile unde s-au desfăşurat Jocurile Olimpice din 1924 la Paris, o moştenire de patrimoniu Locurile unde s-au desfăşurat Jocurile Olimpice din 1924 la Paris, o moştenire de patrimoniu
CINEMARATON TV aniversează 7 ani cu un super concurs cu premii pentru iubitorii filmului românesc CINEMARATON TV aniversează 7 ani cu un super concurs cu premii pentru iubitorii filmului românesc

Încă doi jucători au semnat prelungirea contractelor cu FC Viitorul: Ştefan Bodişteanu şi Alexandru Georgescu

Farul Constanta Publicat pe 24 sep 2020
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38231/19490827/1/viitorul.jpg

Internaţionalii de juniori Ştefan Bodişteanu şi Alexandru Georgescu şi-au pelungit contractele cu FC Viitorul, anunţă gruparea patronată de Gheorghe Hagi.

Născut în 2003, Bodişteanu a semnat până în 2022 (perioada maximă, fiind încă junior), iar Georgescu şi-a prelungit contractul până în 2025.

În schimb, portarul Cosmin Dur-Bozoancă a fost împrumutat în acest sezon la FC Farul Constanţa.

Miercuri, atacantul Gabriel Iancu şi-a prelungit contractul, până până în vara anului 2022. La fel au procedat Virgil Ghiţă (noul căpitan al reprezentativei U21), Andrei Ciobanu, Radu Boboc, Alexandru Măţan, Carlo Casap şi George Ganea, care au semnat prelungirea angajamentelor cu FC Viitorul Constanţa până în vara anului 2024.

mail-share icon Email
viewscnt

Farul Constanta

Ultimele articole Toate articolele