Ultima oră
VIDEO | UTA - Oţelul Galaţi 3-1. Trupa lui Dorinel Munteanu a fost făcută KO la Arad VIDEO | UTA - Oţelul Galaţi 3-1. Trupa lui Dorinel Munteanu a fost făcută KO la Arad
Guvernul spaniol va superviza federaţia de fotbal până la noi alegeri Guvernul spaniol va superviza federaţia de fotbal până la noi alegeri
Jucătorul cerut cu insistenţă la Campionatul European: „Nu există atacant român peste el” Jucătorul cerut cu insistenţă la Campionatul European: „Nu există atacant român peste el”
Franţa anunţă un bilanţ de 31 de persoane grav rănite pe şantierele Jocurilor Olimpice Franţa anunţă un bilanţ de 31 de persoane grav rănite pe şantierele Jocurilor Olimpice
Florin Răducioiu a dat verdictul despre Dinamo: ”Sunt sigur de asta. Au pierdut nişte puncte incredibile!”

Florin Răducioiu a dat verdictul despre Dinamo: ”Sunt sigur de asta. Au pierdut nişte puncte incredibile!”
CFR Cluj nu se joacă! Un titular de la FCSB e dorit pentru ca Dan Petrescu să facă un super lot CFR Cluj nu se joacă! Un titular de la FCSB e dorit pentru ca Dan Petrescu să facă un super lot

Încă două cazuri de COVID-19 la Rapid. Adrian Iencsi şi un fotbalist, testaţi pozitiv

Rapid Publicat pe 13 oct 2020
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38244/19512425/3/rapid-pandurii.jpg

Rapid a anunţat noi cazuri de COVID-19. Antrenorul Adrian Iencsi şi fotbalistul Rareş Ilie au fost testaţi pozitiv. Astfel, giuleştenii au ajuns la patru jucători identificaţi ca fiind purtători ai virusului. Rezultatele au venit după meciul cu FC U Craiova, când cei doi au acuzat simptome specifice.

Încă doi membri ai clubului Rapid au fost testaţi pozitiv la infecţia cu virusul SARS-COV-2.

Antrenorul principal Adrian Iencsi şi mijlocaşul Rareş Ilie au acuzat uşoare simptome specifice după meciul de la Turnu Severin. Ei au fost retestaţi, la solicitarea clubului, şi au fost confirmaţi pozitiv in cursul zilei de astazi.

Menţionăm că la testul efectuat joi, înaintea meciului de la Turnu Severin, ambii au avut rezultate negative.

În consecinţă, clubul Rapid a luat decizia anulării antrenamentului de astăzi, iar lotul şi staff-ul tehnic au intrat în izolare.

DSP Bucureşti a fost notificat cu privire la situaţie.

Reamintim faptul că, în cursul saptamanii trecute, alţi şase membri ai clubului (trei fotbalişti – Rareş Lazăr, Ştefan Pănoiu şi Virgil Drăghia) şi trei membri ai staff-ului au fost testaţi pozitiv la infecţia cu SARS-COV-2, situaţia lor medicală fiind una bună”, precizează Rapid pe pagina de Facebook.

Vineri, trei jucători au fost depistaţi pozitiv 

Rapid ajunsese la trei jucători testaţi pozitiv cu COVID-19, încă de vinerea trecută! După Ştefan Pănoiu, giuleştenii au anunţat că şi Virgil Drăghia şi Rareş Lazăr au luat noul coronavirus. Astfel, meciul de la începutul săptămânii următoare din campionat, cu FC U Craiova, este în pericol să nu se dispute. Confruntarea este programată la Severin.

În plus, şi câţiva oameni din staff au fost identificaţi ca purtători ai virusului.

 

 

 

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Rapid

Ultimele articole Toate articolele