Ultima oră
Varianta senzaţională pentru Rapid! Antrenorul care ar putea face performanţe în „Giuleşti”. „El s-ar potrivi” | EXCLUSIV Varianta senzaţională pentru Rapid! Antrenorul care ar putea face performanţe în „Giuleşti”. „El s-ar potrivi” | EXCLUSIV
Fostul fotbalist anunţă că a fost vizitat de poliţie de patru ori în trei zile. „Bun venit în Coreea de Nord” Fostul fotbalist anunţă că a fost vizitat de poliţie de patru ori în trei zile. „Bun venit în Coreea de Nord”
Dorit de Barcelona şi Manchester United, Julian Nagelsman a anunţat unde va antrena din sezonul viitor Dorit de Barcelona şi Manchester United, Julian Nagelsman a anunţat unde va antrena din sezonul viitor
Vestea pe care toţi fanii FCSB-ului o aşteptau! Revenire de senzaţie pentru derby-ul cu Rapid Vestea pe care toţi fanii FCSB-ului o aşteptau! Revenire de senzaţie pentru derby-ul cu Rapid
Răzvan Bureleanu a anunţat un nou parteneriat. „Investiţia în copii, garanţia unui viitor mai bun al societăţii noastre şi al fotbalului românesc” Răzvan Bureleanu a anunţat un nou parteneriat. „Investiţia în copii, garanţia unui viitor mai bun al societăţii noastre şi al fotbalului românesc”
Constantin Budescu, OUT de la Farul Constantin Budescu, OUT de la Farul

Încă două transferuri bifate de Chindia. Dâmboviţenii s-au întărit de la FC Argeş şi FC Botoşani

Chindia Târgoviște Publicat de Daian Cutu pe 20 ian 2022
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38240/20562774/1/chin.jpg

Campioana României şi-a trimis doi jucători sub formă de împrumut la Chindia Târgovişte. Cei doi nu fac parte din planurile antrenorului pentru a doua parte a stagiunii.

CFR a surprins în momentul în care a decis să-i trimită pe Denis Rusu şi Mihai Butean la Chindia în schimbul lui Cristian Neguţ, un vârf de atac cu doar trei reuşite în acest sezon. Dar, conform ProSport, mutarea are la bază încrederea pe care Dan Petrescu are de gând să i-o acorde fotbalistului în vârstă de 26 de ani.

Pe lângă cei doi, Chindia i-a prezentat joi pe Richard Sila, venit de la FC Botoşani, respectiv Andrei Piţian, care şi-a încheiat socotelile cu FC Argeş în această iarnă.

”AFC Chindia Târgovişte anunţă transferurile lui Andrei Piţian (26 ani, FC Argeş), Richard Sila (24 ani, FC Botoşani), Mihai Butean (25 ani, CFR Cluj) şi Denis Rusu (20 ani, CFR Cluj).

Piţian va îmbrăca tricoul cu numărul 22, Sila - numărul 14, Butean - numărul 16 şi Denis Rusu - numărul 96.

Le dorim mult succes şi cât mai multe realizări alături de echipa noastră!”
este comunicatul dâmboviţenilor.

 

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri