Ultima oră
VIDEO | Corvinul - Mioveni, în direct la Prima Sport 1 şi PrimaPlay.ro. A început partida! VIDEO | Corvinul - Mioveni, în direct la Prima Sport 1 şi PrimaPlay.ro. A început partida!
Max Verstappen, de neoprit! A câştigat cursa sprint şi apoi şi calificările la Grand Prix-ul Chinei Max Verstappen, de neoprit! A câştigat cursa sprint şi apoi şi calificările la Grand Prix-ul Chinei
Ar putea fi primul transfer a lui Dan Petrescu la CFR Cluj. „Va juca din vară la CFR” Ar putea fi primul transfer a lui Dan Petrescu la CFR Cluj. „Va juca din vară la CFR”
Decizia luată de FIFA care i-ar afecta pe agenţi! "Cea mai mare parte a acestor bani pleacă din fotbal" Decizia luată de FIFA care i-ar afecta pe agenţi! "Cea mai mare parte a acestor bani pleacă din fotbal"
VIDEO | FCSB - Rapid, ASTĂZI, de la 20:30, în direct la Prima Sport 1! Derby-ul ce le poate aduce titlul „roş-albaştrilor”. Echipele probabile! VIDEO | FCSB - Rapid, ASTĂZI, de la 20:30, în direct la Prima Sport 1! Derby-ul ce le poate aduce titlul „roş-albaştrilor”. Echipele probabile!
Volei feminin | Eliza Inneh, componenta naţionalei, campioană în Polonia şi MVP al finalei Volei feminin | Eliza Inneh, componenta naţionalei, campioană în Polonia şi MVP al finalei

Încă o amânare! Hotărârea luată de jucătorii lui Dinamo, înaintea meciului de Cupă cu Viitorul

Dinamo Publicat de Andrei Ionascu pe 23 nov 2020
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38229/19626703/1/rps6304.jpg

Dinamo a reuşit prima victorie în Casa Liga 1 după o pauză de două luni: 3-0 cu FC Voluntari, în 'Groapă'. Jucătorii s-au întâlnit astăzi, la Săftica, cu reprezentanţii fanilor, şi au convenit să nu depună memorii la FRF, deşi nu şi-au primit salariile.

Ante Puljic, Paul Anton şi alţi jucători români i-au convins pe străinii din lot să renunţe la iniţiativa de a deveni liberi de contract, până în luna ianuarie, potrivit GSP.

Fanii din PCH vor să facă o chetă pentru a oferi un bonus de victorie în perspectiva duelului cu Viitorul, de sâmbătă, din Cupa României. Ei vor scoate la vânzare bilete online pentru acest meci.

În schimb, doctorul Liviu Bătineanu, fizioterapeuţii Claudiu Bătineanu, Dan Covaciu şi ibericul Jesus Arco Albo au decis să pună capăt colaborării cu Dinamo.

Dinamo şi Viitorul se înfruntă sâmbătă, 28 noiembrie, de la ora 20:45, în 'Groapă', în 16-imile de finală ale Cupei României. Meciul va fi în direct pe Look Sport+.

Sursa foto: Sport Pictures

mail-share icon Email
viewscnt

Dinamo

Ultimele articole Toate articolele