Ultima oră
I-a decis soarta Istvan Kovacs Barcelonei? Centralul din Superligă l-a eliminat pe Araujo, iar PSG a egalat. Arbitrul i-a arătat cartonaşul roşu şi lui Xavi | VIDEO

I-a decis soarta Istvan Kovacs Barcelonei? Centralul din Superligă l-a eliminat pe Araujo, iar PSG a egalat. Arbitrul i-a arătat cartonaşul roşu şi lui Xavi | VIDEO
Marius Şumudică anunţă următorul mare tun dat de Rapid: ”E cel mai bun atacant din România” Marius Şumudică anunţă următorul mare tun dat de Rapid: ”E cel mai bun atacant din România”
Fostul mare fotbalist critică decizia lui Florinel Coman de pleca în Qatar: „Pierzi 20% din ceea ce ştii” Fostul mare fotbalist critică decizia lui Florinel Coman de pleca în Qatar: „Pierzi 20% din ceea ce ştii”
LIVE VIDEO | PSG şi Borussia Dortmund se califică în semifinale după o nouă seară de poveste din UEFA Champions League LIVE VIDEO | PSG şi Borussia Dortmund se califică în semifinale după o nouă seară de poveste din UEFA Champions League
Rafael Nadal s-a calificat în turul doi la Barcelona Rafael Nadal s-a calificat în turul doi la Barcelona
Ultimă oră! Dennis Man, pe urmele lui Adrian Mutu. Gigantul din Serie A care îl doreşte pe internaţionalul român

Ultimă oră! Dennis Man, pe urmele lui Adrian Mutu. Gigantul din Serie A care îl doreşte pe internaţionalul român

Încă o lovitură dată de Viitorul Constanţa. Louis Munteanu va juca la Fiorentina

Farul Constanta Publicat de Daian Cutu pe 23 aug 2020
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38231/19459528/1/mun.jpg

Viitorul Constanţa continuă să fie o fabrică de talente şi mai trimite un jucător într-un campionat de top. Louis Munteanu va semna cu Fiorentina, conform ProSport.

Atacantul de doar 18 ani a debutat în Casa Liga 1 sezonul trecut şi a marcat trei goluri, fiind remarcat de pe vremea când excela cu formaţia de la malul mării în Liga Elitelor.

„Nu pot să confirm transferul lui Louis Mounteanu… dar nici să-l infirm! Pot să spun că Viitorul are oferte pentru mai mulţi fotbalişti în acest moment”, a declarat Gică Popescu pentru ProSport.

Munteanu este originar din Vaslui, fiind un produs al Academiei Hagi. În prezent, acesta este cotat de cei de la Transfermarkt la suma de 350.000 de euro.

Munteanu, pariul lui Hagi

Îmbrăcat deja în haina de principal descoperitor de talente al fotbalului românesc, fostul lider al Generaţiei de Aur se află într-o căutare permanentă de noi fotbalişti de viitor, pe care să-i transforme în jucători de top şi, de ce nu?, să-i vândă pe sume considerabile. Doi dintre aceştia sunt Louis Munteanu şi Alexis Pitu, jucători cu profil ofensiv, pe care Hagi îi aşteaptă să "explodeze" în perioada următoare.
 
Dacă Pitu e un playmaker scund, cu viziune, "programat" să-i calce pe urme lui Ianis Hagi, Louis Munteanu poate fi primul nouar de mare calitate produs de Academia condusă de fostul fotbalist de la Real Madrid şi Barcelona: "După Coman, eu zic că e jucătorul (n.r. - Louis Munteanu) care are cele mai multe goluri la toate loturile naţionale, pentru că el e din prima zi la loturile naţionale şi a dat goluri peste tot. E un număr 9, diferit de Coman, dar foarte bun, marcator pur. E număr 9 clasic, care marchează foarte multe goluri.
 
El şi Pitu au stat cel mai mult cu noi, ei sunt cei doi jucători care arată din punct de vedere fizic foarte bine, la nivelul primei echipe. Pe ei cred că o să îi vedeţi foarte des acum", a declarat Hagi, la Telekom Sport.
mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Farul Constanta

Ultimele articole Toate articolele