Ultima oră
VIDEO | Oţelul - ”U” Cluj 2-1. Moldovenii dau lovitura şi se califică după două decenii în finala Cupei VIDEO | Oţelul - ”U” Cluj 2-1. Moldovenii dau lovitura şi se califică după două decenii în finala Cupei
O supravieţuitoare a cancerului la sân va alerga topless la maratonul de la Londra pentru a contribui la eliminarea stigmatului mastectomiei O supravieţuitoare a cancerului la sân va alerga topless la maratonul de la Londra pentru a contribui la eliminarea stigmatului mastectomiei
Englezii l-au distrus pe Haaland după eliminarea din sferturi: „A căzut îngrozitor! Nu a arătat nimic” Englezii l-au distrus pe Haaland după eliminarea din sferturi: „A căzut îngrozitor! Nu a arătat nimic”
Fraţii Maior, la start în a doua etapă din Campionatul Mondial de Raliuri
Fraţii Maior, la start în a doua etapă din Campionatul Mondial de Raliuri
CFR Cluj are de dat bani către un fost jucător. Acesta a avut câştig de cauză la comisii CFR Cluj are de dat bani către un fost jucător. Acesta a avut câştig de cauză la comisii
Lovitură de proporţii în Formula 1! Carlos Sainz, dorit de rivala celor de la Ferrari Lovitură de proporţii în Formula 1! Carlos Sainz, dorit de rivala celor de la Ferrari

Încă o opţiune din Serie A pentru Dennis Man: "Există tatonări!"

Stranieri Publicat pe 19 ian 2022
mail-share icon Email
//i0.1616.ro/media/581/3142/38207/20560815/1/man.jpg


Ioan Becali a folosit plecarea lui Deian Sorescu în Polonia pentru a face anunţuri importante despre doi dintre cei mai importanţi clienţi ai săi, Valentin Mihăilă şi Dennis Man. Dacă fostul oltean va rămâne la Parma, în ciuda ofertei de la Sassuolo, Man e dorit în continuare de un club din Serie A.
 
Până la demiterea lui Roberto D'Aversa, fostul antrenor al Parmei, Sampdoria a fost în pole-position pentru un împrumut pe jumătate de sezon, dar negocierile s-au împotmolit pentru că trupa din Genova nu a dorit să plătească 250.000 de euro, chiar dacă "cruciaţii" îşi arătaseră disponibilitatea de a-l lăsa să meargă în Serie A. Acum, cu varianta Doria picată, Ioan Becali susţine că există tatonări cu alt club din primul eşalon italian:
 
"De Man, vă spun deschis, l-au vrut două echipe. A întârziat Sampdoria să îl aibă înaintea ultimelor trei meciuri, pe care le-a pierdut, apoi a plecat D'Aversa.
 
Man mai avea de recuperat 500.000 de euro pe vreo cinci luni, iar Sampdoria venea cu 250.000 de euro şi Parma trebuia să pună 250.000. Parma a zis că îl dă gratis pentru 5-6 luni, dar nu plăteşte salariul, să plătească Sampdoria.
 
Acum, am o echipă din Serie A, nu vă pot da numele, care îl vrea pe Denis, sub formă de împrumut, dar încă suntem acolo la tatonări", a spus Ioan Becali, miercuri, la plecarea spre Polonia pentru a semna contractul lui Sorescu.
mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Stranieri

Ultimele articole Toate articolele