Ultima oră
NEWS ALERT | Ladislau Boloni, răspuns final cu privire la preluarea echipei naţionale NEWS ALERT | Ladislau Boloni, răspuns final cu privire la preluarea echipei naţionale
Start amânat cu o săptămână pentru ”U” BT Cluj în Top16 din Basketball Champions League Start amânat cu o săptămână pentru ”U” BT Cluj în Top16 din Basketball Champions League
FRF negociează în acest moment cu trei antrenori. ”Eu ştiu că pe 25 e comitetul executiv şi numirea se face atunci, din ce ştiu” FRF negociează în acest moment cu trei antrenori. ”Eu ştiu că pe 25 e comitetul executiv şi numirea se face atunci, din ce ştiu”
Cristiano Ronaldo, premiat la gala The Best FIFA, după ce a reuşit să devină jucătorul cu cele mai multe goluri marcate la prima reprezentativă Cristiano Ronaldo, premiat la gala The Best FIFA, după ce a reuşit să devină jucătorul cu cele mai multe goluri marcate la prima reprezentativă
VIDEO | AC Milan a pierdut surprinzător cu Spezia, pe teren propriu. Ibrahmovic, la meciul 150 în tricoul ”diavolilor” VIDEO | AC Milan a pierdut surprinzător cu Spezia, pe teren propriu. Ibrahmovic, la meciul 150 în tricoul ”diavolilor”
CFR, aproape să aducă un jucător pe care FCSB a pus ochii. ”Îl remarcase şi Gigi, pe modelul Burcă” CFR, aproape să aducă un jucător pe care FCSB a pus ochii. ”Îl remarcase şi Gigi, pe modelul Burcă”

Încă o percheziţie la Juventus. Transferul lui Ronaldo la Manchester United, sub lupa anchetatorilor

Juventus Publicat pe 3 dec 2021
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38290/20491353/1/juventus-2021.jpg

Clubul Juventus Torino, vizat de o anchetă pentru fraudă contabilă, a anunţat că a primit o notificare pentru o nouă percheziţie în acest caz.

Sub vizorul autorităţilor se află şi transferul lui Cristiano Ronaldo la Manchester United, în acest an, mai ales după ce anchetatorii au ascultat o conversaţie între doi conducători de la Juventus care vorbeau despre un document “care nu ar fi trebuit să existe” în cadrul unui transfer al portughezului.

Ronaldo a fost transferat la Manchester United în august, în schimbul sumei de 15 milioane de euro. Înţelegerea cuprinde bonusuri de până la 8 milioane de euro.

Săptămâna trecută, presa italiană a scris că preşedintele clubului Juventus Torino, Andrea Agnelli, vicepreşedintele Pavel Nedved şi fostul director sportiv Fabio Paratici sunt anchetaţi pentru fraudă contabilă şi că au avut loc percheziţii la birourile din Torino şi Milano ale grupării din Serie A. De la birouri s-au luat actele legate de transferuri şi acte contabile din perioada 2019-2021.

Dosarul a fost deschis de procurorii din Torino, după investigaţii ale Comisiei Naţionale a Firmelor şi Bursei şi Comisia federaţiei italiene de supervizare a cluburilor de fotbal. 

 

 

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Juventus

Ultimele articole Toate articolele