Ultima oră
Andrei Borza a oferit prima reacţie după scandalul ieşirii în club: „Vreau să arăt tuturor că sunt cel mai bun!” Andrei Borza a oferit prima reacţie după scandalul ieşirii în club: „Vreau să arăt tuturor că sunt cel mai bun!”
”Vei antrena FCSB?”. Marius Şumudică recunoaşte: ”V-am spus!”
”Vei antrena FCSB?”. Marius Şumudică recunoaşte: ”V-am spus!”
Anunţul făcut de Dan Şucu înaintea partidei cu Universitatea Craiova. ”Echipa are nevoie de noi!” Anunţul făcut de Dan Şucu înaintea partidei cu Universitatea Craiova. ”Echipa are nevoie de noi!”
Pleacă Rrahmani din Giuleşti? Bergodi a făcut anunţul pe care toţi fanii Rapidului îl aşteptau Pleacă Rrahmani din Giuleşti? Bergodi a făcut anunţul pe care toţi fanii Rapidului îl aşteptau
Au bătut palma! Manchester City a realizat un transfer ce va intra în istorie Au bătut palma! Manchester City a realizat un transfer ce va intra în istorie
Discuţia dintre Edi Iordănescu şi Mircea Lucescu. ”Am ascultat, nu am intervenit în discuţia lor” Discuţia dintre Edi Iordănescu şi Mircea Lucescu. ”Am ascultat, nu am intervenit în discuţia lor”

Încă o problemă de lot la Dinamo! Unul dintre cei mai buni jucători va fi suspendat pentru meciul cu Gaz Metan Mediaş

Dinamo Publicat de Andrei Ionascu pe 25 ian 2021
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38229/19928432/1/rps5924.jpg

Dinamo a fost decimată la Botoşani şi a pierdut meciul la un scor usturător, 0-4. Antrenorul Ionel Gane a primit o nouă veste proastă în privinţa lotului de jucători: Deian Sorescu a primit un cartonaş galben la Botoşani şi va fi suspendat pentru meciul cu Gaz Metan Mediaş, programat pe 27 ianuarie, de la ora 20:00, în direct pe Look Sport+.

Sorescu, căpitanul ”câinilor roşii”, a fost avertizat de către arbitrul Istvan Kovacs în prima repriză a partidei de la Botoşani, fiind al patrulea cartonaş galben din acest sezon.

Ionel Gane va avea o problemă uriaşă în privinţa postului de fundaş dreapta, în condiţiile în care Deian Sorescu era o soluţie improvizată pe această poziţie deficitară. Acum, antrenorul lui Dinamo trebuie să apeleze la un jucător tânăr.

În plus, Gane nu ştie dacă se va putea baza în meciul cu Gaz Metan Mediaş pe Paul Anton, Ricardo Grigore şi Janusz Gol, care au probleme medicale. În schimb, atacantul Adam Nemec revine după suspendare.

Noile achiziţii Steliano Filip şi Gevaro Nepomuceno nu au primit deocamdată documentele de transfer. Sunt şanse mari ca ei să primească drept de joc până miercuri.

Dinamo are două eşecuri consecutive în Liga 1 şi ocupă locul 11 în clasament.

 

 

 

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Dinamo

Ultimele articole Toate articolele