Ultima oră
E gata! Cine o va pregăti pe Rapid până la finalul sezonului E gata! Cine o va pregăti pe Rapid până la finalul sezonului
Lovitură spectaculoasă pregătită de un club din Superligă! Simona Halep ar putea intra în fotbal Lovitură spectaculoasă pregătită de un club din Superligă! Simona Halep ar putea intra în fotbal
Vivi Răchită a dezvăluit trei episoade halucinante de pe vremea ”Cooperativei”! ”Cu pistol pe masă” Vivi Răchită a dezvăluit trei episoade halucinante de pe vremea ”Cooperativei”! ”Cu pistol pe masă”
VIDEO | Flacăra Olimpică a fost aprinsă VIDEO | Flacăra Olimpică a fost aprinsă
NEWS ALERT | Un jucător cu meciuri la echipa naţională, OUT pentru şase luni NEWS ALERT | Un jucător cu meciuri la echipa naţională, OUT pentru şase luni
Focus 18 urcă Prima TV pe locul IV în audienţe în rândul publicului 21-59, la nivel naţional Focus 18 urcă Prima TV pe locul IV în audienţe în rândul publicului 21-59, la nivel naţional

Încă o reacţie de neînţeles din partea unui arbitru român. Radu Petrescu: ”Mergi la vestiar”

CS Universitatea Craiova Publicat pe 16 feb 2021
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38230/19984234/1/bs5a6882.jpg

Încă un episod ciudat şi de neînţeles are în prim-plan un arbitru central. Totul s-a întâmplat în partida dintre Academica Clinceni şi U Craiova. Meciul s-a terminat 0-0, dar un moment îi poate aduce multe critici din spaţiul public lui Radu Petrescu. Concret, undeva către finalul primei reprize, Bărbuţ l-a accidentat serios pe Florin Gardoş.

Pe tunelul de acces, la pauză, fundaşul Clinceniului i-a arătat lovitura primită pe genunchi lui Radu Petrescu, iar reacţia acestuia l-a lăsat mască pe Gardoş. ”Mergi la vestiare. Te-ai lovit pe terenul îngheţat”, a spus centralul, potrivit ProSport, deşi genunchiul lui Gardoş era plin de sânge.

În cele din urmă Florin Gardoş a continuat meciul pentru că antrenorul Ilie Poenaru nu a avut cu cine altcineva să continue.

Încă un egal pentru Craiova în Liga 1! După 0-0 la Călăraşi cu Academica Clinceni, în direct pe Look Sport, 'alb-albaştrii' pierd teren în faţa echipelor FCSB şi CFR Cluj.

Craiova are 9 meciuri consecutive fără înfrângere în Casa Liga 1, dar 7 dintre acestea au fost rezultate de egalitate.

Academica Clinceni era pe val după victoria cu FCSB, dar a jucat mai slab în faţa Craiovei. Raportul şuturilor pe poartă a fost 6-2 pentru echipa din Bănie.

 

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri