Ultima oră
Viorel Moldovan s-a săturat şi a ţinut un discurs manifest pentru fotbalistul din Superligă: ”La muncă, copile, la muncă! Trece trenul pe lângă tine!” Viorel Moldovan s-a săturat şi a ţinut un discurs manifest pentru fotbalistul din Superligă: ”La muncă, copile, la muncă! Trece trenul pe lângă tine!”
Giovanni Becali a anunţat marea lovitură din fotbalul românesc: ”A semnat!”

Giovanni Becali a anunţat marea lovitură din fotbalul românesc: ”A semnat!”
VIDEO | Alexander Zverev a învins revelaţia de la Miami şi s-a calificat în semifinale VIDEO | Alexander Zverev a învins revelaţia de la Miami şi s-a calificat în semifinale
Naţionala Românie de Polo va debuta împotriva Greciei la Jocurile Olimpice Naţionala Românie de Polo va debuta împotriva Greciei la Jocurile Olimpice
Veste excelentă primită de Barcelona! Ce doi ar putea fi apţi pentru meciul cu PSG din Champions League Veste excelentă primită de Barcelona! Ce doi ar putea fi apţi pentru meciul cu PSG din Champions League
Ultimă oră! Antrenorul clubului legendar pleacă de la echipă: ”Vreau să mă concentrez pe ultimele opt meciuri!” Ultimă oră! Antrenorul clubului legendar pleacă de la echipă: ”Vreau să mă concentrez pe ultimele opt meciuri!”

Încă o variantă pentru banca lui Dinamo: Vasile Miriuţă l-ar putea înlocui pe Dario Bonetti!

Superliga Publicat pe 14 sep 2021
mail-share icon Email
//i0.1616.ro/media/581/3142/38109/20393757/2/vm.png


Dario Bonetti e aşteptat să revină în România în cursul zilei de marţi, dar şansele ca italianul să mai rămână pe banca tehnică a lui Dinamo sunt din ce în ce mai mici, după cele cinci înfrângeri consecutive fără gol marcat. După Uhrin şi Rednic, pe lista de înlocuitori a mai intrat un antrenor important: Vasile Miriuţă (52 de ani), după cum anunţă GSP.ro.
 
Fostul mijlocaş e liber de contract după ce şi-a terminat aventura în Liga 3, la Minaur Baia Mare, iar unul dintre avantajele sale este că are o relaţie foarte bună atât cu Iuliu Mureşan, cât şi cu Răzvan Zăvăleanu, administratorul special al lui Dinamo. Totuşi, nici Miriuţă nu se grăbeşte, aşteptând întâi rezolvarea situaţiei lui Dinamo.
 
Contestat puternic de fanii-acţionari din Programul Doar Dinamo Bucureşti, Bonetti e conştient că seria neagră din ultima perioadă necesită măsuri dure, iar mingea e acum în terenul lui Iuliu Mureşan.
 
Între timp, atât Duşan Uhrin, cât şi Mircea Rednic se gândesc să refuze, având în vedere situaţia grea din punct de vedere financiar şi sportiv pe care o traversează clubul.
mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Superliga

Ultimele articole Toate articolele