Ultima oră
Ozil nu cedează, deşi Arsenal a pus presiune pe el. ”Vrem să contribuim, vrem să ajutăm, dar nu a fost clar de ce trebuie să ne salariile” Ozil nu cedează, deşi Arsenal a pus presiune pe el. ”Vrem să contribuim, vrem să ajutăm, dar nu a fost clar de ce trebuie să ne salariile”
Probleme în eşalonul secund. O echipă vrea să se retragă şi să se mute în Liga 3 Probleme în eşalonul secund. O echipă vrea să se retragă şi să se mute în Liga 3
Gigi Becali recunoaşte: "A fost răzbunare! Îmi cer iertare faţă de Craiova!" Gigi Becali recunoaşte: "A fost răzbunare! Îmi cer iertare faţă de Craiova!"
Şocul sferturilor de finală este în direct pe Look Plus. Barcelona - Bayern, vineri, ora 22:00. Echipele probabile Şocul sferturilor de finală este în direct pe Look Plus. Barcelona - Bayern, vineri, ora 22:00. Echipele probabile
Gigi Becali vrea mai mulţi bani din drepturile TV: "Nu a zis Burleanu că va fi campionat mai atractiv!?" Gigi Becali vrea mai mulţi bani din drepturile TV: "Nu a zis Burleanu că va fi campionat mai atractiv!?"
Rednic ar putea reveni la cârma lui Dinamo. Cine a făcut anunţul Rednic ar putea reveni la cârma lui Dinamo. Cine a făcut anunţul

Încă un caz de Coronavirus în handbalul românesc!

Handbal Publicat de Daian Cutu pe 9 iul 2020
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38126/19416453/1/liv.jpg

Centrul macedonean Elena Livrinikj (25 de ani), componentă a echipei Gloria Buzău a fost depistată cu Coronavirus. Jucătoarea a venit în această vară de la Rapid Bucureşti şi a fost plasată imediat în carantină.

''Precizăm că începând cu data de 22 iunie 2020, Direcţia de Sănătate Publică Buzău a dispus instituirea măsurii de izolare la domiciliu pentru 14 zile şi înregistrarea sportivei în evidenţa DSP Buzău, prin adresa nr. 6336 din data de 23 iunie 2020. În acest interval, sportiva a fost permanent monitorizată de către autorităţile locale şi DSP BuzăuDupă încheierea măsurii de izolare, în data de 6 iulie 2020, sportiva a efectuat testul pentru SARS-CoV-2'', menţionează comunicatul semnat de Directorul SCM Gloria Buzău, Ion Cazan.

Alături de internaţionala macedoniancă au mai intrat în carantină colega de cameră Patricia Moraru şi cei doi maseuri cu care a intrat în contact.

mail-share icon Email
viewscnt

Handbal

Ultimele articole Toate articolele