Ultima oră
Vincenzo Italiano a sărutat o jurnalistă după un gol al Fiorentinei la meciul cu Viktoria Plzen, din Conference League Vincenzo Italiano a sărutat o jurnalistă după un gol al Fiorentinei la meciul cu Viktoria Plzen, din Conference League
Varianta senzaţională pentru Rapid! Antrenorul care ar putea face performanţe în „Giuleşti”. „El s-ar potrivi” | EXCLUSIV Varianta senzaţională pentru Rapid! Antrenorul care ar putea face performanţe în „Giuleşti”. „El s-ar potrivi” | EXCLUSIV
Fostul fotbalist anunţă că a fost vizitat de poliţie de patru ori în trei zile. „Bun venit în Coreea de Nord” Fostul fotbalist anunţă că a fost vizitat de poliţie de patru ori în trei zile. „Bun venit în Coreea de Nord”
Dorit de Barcelona şi Manchester United, Julian Nagelsman a anunţat unde va antrena din sezonul viitor Dorit de Barcelona şi Manchester United, Julian Nagelsman a anunţat unde va antrena din sezonul viitor
Vestea pe care toţi fanii FCSB-ului o aşteptau! Revenire de senzaţie pentru derby-ul cu Rapid Vestea pe care toţi fanii FCSB-ului o aşteptau! Revenire de senzaţie pentru derby-ul cu Rapid
Răzvan Bureleanu a anunţat un nou parteneriat. „Investiţia în copii, garanţia unui viitor mai bun al societăţii noastre şi al fotbalului românesc” Răzvan Bureleanu a anunţat un nou parteneriat. „Investiţia în copii, garanţia unui viitor mai bun al societăţii noastre şi al fotbalului românesc”

Încă un fotbalist de la Clinceni speră la naţionala României. ”Până acum cred că au fost evoluţii bune”

Academica Clinceni Publicat de Daian Cutu pe 31 oct 2020
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38232/19571051/1/clin.jpg

Academica Clinceni a câştigat cu scorul de 2-0, contra celor de la Sepsi Sfântu-Gheorghe, în primul meci al zilei din Casa Liga 1.

Pe lângă Raul Rusescu, un alt fost fotbalist de la FCSB a declarat că şi-ar dori să revină în circuitul echipei naţionale. Florin Gardoş speră să prindă o convocare de la Mirel Rădoi, dacă ajunge cu echipa sa în play-off.

"Nu m-am mai gândit la echipa naţională de mult timp. Dacă am ajunge în play-off cu Clinceni, atunci poate că ar fi ochi şi pentru noi, pentru mai mulţi jucători de la echipă, pentru că până acum cred că au fost evoluţii bune. Chiar şi bulgarii noştri au avut evoluţii bune şi au fost la echipa naţională, deci poate să fie şi asta o variantă.

Rusescu şi Tănase se mişcă bine. Cred că se vede impactul pe care l-a avut Rusescu, la Craiova, cred că a fost unul dintre cei mai buni oameni de pe teren. Tănase nu a avut niciun meci de 90 de minute, deci îi mai trebuie timp, dar când va lega meciuri, va arăta mai bine.

E clar că fotbalul nu îl uiţi. Normal că există perioade şi perioade, accidentări cum a fost în cazul meu sau în cazul lor, o perioadă lungă nu au jucat nici ei, dar fotbalul nu îl uiţi" , a declarat Florin Gardoş.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri