Ultima oră
Viorel Moldovan s-a săturat şi a ţinut un discurs manifest pentru fotbalistul din Superligă: ”La muncă, copile, la muncă! Trece trenul pe lângă tine!” Viorel Moldovan s-a săturat şi a ţinut un discurs manifest pentru fotbalistul din Superligă: ”La muncă, copile, la muncă! Trece trenul pe lângă tine!”
Giovanni Becali a anunţat marea lovitură din fotbalul românesc: ”A semnat!”

Giovanni Becali a anunţat marea lovitură din fotbalul românesc: ”A semnat!”
VIDEO | Alexander Zverev a învins revelaţia de la Miami şi s-a calificat în semifinale VIDEO | Alexander Zverev a învins revelaţia de la Miami şi s-a calificat în semifinale
Naţionala Românie de Polo va debuta împotriva Greciei la Jocurile Olimpice Naţionala Românie de Polo va debuta împotriva Greciei la Jocurile Olimpice
Veste excelentă primită de Barcelona! Ce doi ar putea fi apţi pentru meciul cu PSG din Champions League Veste excelentă primită de Barcelona! Ce doi ar putea fi apţi pentru meciul cu PSG din Champions League
Ultimă oră! Antrenorul clubului legendar pleacă de la echipă: ”Vreau să mă concentrez pe ultimele opt meciuri!” Ultimă oră! Antrenorul clubului legendar pleacă de la echipă: ”Vreau să mă concentrez pe ultimele opt meciuri!”

Încă un jucător din Top 5 ATP a anunţat că nu va participa la Jocurile Olimpice de la Tokyo

Tenis Publicat de Andrei Ionascu pe 18 iun 2021
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38122/20250919/1/jocuile-olimpice-tokyo.jpg

Tenismenul austriac Dominic Thiem (locul 5 ATP) a anunţat că nu va participa la turneul de tenis din cadrul Jocurilor Olimpice de la Tokyo (23 iulie - 8 august), pentru că nu se simte pregătit să evolueze la cel mai înalt nivel, informează lequipe.fr.

Thiem (27 de ani) este al doilea jucător din Top 5 ATP care nu merge la Tokyo, după spaniolul Rafael Nadal, numărul 3 mondial.

Austriacul a refuzat participarea şi la Jocurile Olimpice de la Rio de Janeiro din 2016, deşi nu avea nicio problemă medicală.

"Am veşti triste de împărtăşit cu voi toţi. După ce am discutat cu echipa mea şi am analizat situaţia, am luat decizia foarte dificilă de a nu participa la Jocurile Olimpice de la Tokyo. Pentru mine, ca şi pentru toţi sportivii, participarea la Jocurile Olimpice şi reprezentarea ţării mele este o onoare uriaşă şi asta face această decizie şi mai dificilă. Cu toate acestea, anul 2021 nu a început aşa cum era planificat şi nu mă simt în măsură să fiu cel mai bun la Tokyo. Obiectivul meu este să muncesc din greu în următoarele câteva săptămâni, să dau tot ce am mai bun la Wimbledon şi să continui antrenamentele pentru a spera să îmi apăr titlul la US Open. Sunt tânăr şi sper să pot juca pentru Austria la Jocurile Olimpice de la Paris, din 2024", a declarat Dominic Thiem.

//i0.1616.ro/media/581/3142/38122/20250919/2/twitter-atp.jpg

După ce a fost finalist în 2018 şi 2019 la Roland Garos, Thiem a fost eliminat în primul tur la ediţia din acest an. Ultimul său trofeu a fost cucerit anul trecut, la US Open. Dominic a declarat în repetate rânduri că a fost afectat de pandemia de coronavirus şi de absenţa spectatorilor din tribune, fiindu-i dificil să-şi găsească motivaţia în condiţii stricte de pregătire şi deplasare.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Tenis

Ultimele articole Toate articolele