Ultima oră
VIDEO | 'Roş-albii' aşteaptă un miracol de Sărbători! Gane: "Poate Moş Crăciun ne rezolvă problemele, să nu ajungem la faliment" VIDEO | 'Roş-albii' aşteaptă un miracol de Sărbători! Gane: "Poate Moş Crăciun ne rezolvă problemele, să nu ajungem la faliment"
VIDEO | Spaniolii vor să-l menţină pe Gane antrenor la Dinamo! Couto: "Situaţia financiară este critică, dar încercăm să o rezolvăm" VIDEO | Spaniolii vor să-l menţină pe Gane antrenor la Dinamo! Couto: "Situaţia financiară este critică, dar încercăm să o rezolvăm"
VIDEO | Scandal la Piteşti! FC Argeş a cerut penalty în minutul 90. Augustin Eduard: "Arbitrul ne-a mitraliat. Este un furt împotriva muncii" VIDEO | Scandal la Piteşti! FC Argeş a cerut penalty în minutul 90. Augustin Eduard: "Arbitrul ne-a mitraliat. Este un furt împotriva muncii"
Cosmin Contra, mesaj dur pentru conducere, după succesul lui Dinamo de la Piteşti. ”Ar trebui să vă fie ruşine!" Cosmin Contra, mesaj dur pentru conducere, după succesul lui Dinamo de la Piteşti. ”Ar trebui să vă fie ruşine!"
Veteranul Andrei Prepeliţă, impresionat de golul lui Camara. ”Nu, n-am mai trăit aşa ceva, un gol de la jumătatea terenului” Veteranul Andrei Prepeliţă, impresionat de golul lui Camara. ”Nu, n-am mai trăit aşa ceva, un gol de la jumătatea terenului”
Aleix Garcia, declaraţii care vor stârni admiraţia fanilor. ”Jucăm pentru club şi pentru suporteri. Este necesar să continuăm aşa, să adunăm puncte” Aleix Garcia, declaraţii care vor stârni admiraţia fanilor. ”Jucăm pentru club şi pentru suporteri. Este necesar să continuăm aşa, să adunăm puncte”

Încă un meci al fetelor de la SCM Râmnicu-Vâlcea din Champions League a fost amânat

Handbal Publicat de Daian Cutu pe 16 nov 2020
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38126/19596576/1/rps5376.jpg

Echipa de handbal feminin SCM Râmnicu Vâlcea a anunţat că EHF ar fi amânat meciul cu Borussia Dortmund, din 22 noiembrie, după ce formaţia germană a fost obligată să intre în carantină de propriile autorităţi, în urma partidei cu Gyor, unde sunt mai multe testări pozitive.

”Jocul cu formaţia Borussia, programat în acest week-end nu se va mai disputa. Din cauza cazurilor pozitive Covid-19 în cadrul echipei din Györ (ultimul adversar al celor de la Borussia Dortmund), echipa germană a fost instruită de autorităţile sanitare din Germania pentru a aplica protocolul în vigoare, anume pentru a intra imediat in carantină. Ca urmare a informaţiilor disponibile la momentul prezent, nu există o alternativă pentru Federatia Europeana de Handbal decât să amâne acest joc”, arată SCM Râmnicu Vâlcea pe pagina oficială.

Partida era programată în 22 noiembrie, în deplasare.

EHF listează toată etapa, inclusiv meciul Gyor - Buducnost, din 21 noiembrie, fără a preciza oficial despre eventuale amânări.

SCM Râmnicu Vâlcea mai are trei meciuri amânate din motive pandemice: cu Podravka, turul cu Borussia şi cel cu Buducnost.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Handbal

Ultimele articole Toate articolele