Ultima oră
VIDEO | Chelsea - FC Porto 0-0, LIVE pe Look Sport. Ambele echipe au ratat ocazii importante! Londonezii sunt cu un pas în semifinalele Ligii Campionilor VIDEO | Chelsea - FC Porto 0-0, LIVE pe Look Sport. Ambele echipe au ratat ocazii importante! Londonezii sunt cu un pas în semifinalele Ligii Campionilor
VIDEO | PSG - Bayern Munchen, ACUM pe Look Sport+ şi Look 4K. Nemţii conduc cu 1-0, campioana Franţei ratează ocazie după ocazie VIDEO | PSG - Bayern Munchen, ACUM pe Look Sport+ şi Look 4K. Nemţii conduc cu 1-0, campioana Franţei ratează ocazie după ocazie
Dusan Uhrin Jr revine la Dinamo! Florin Prunea aplaudă decizia fanilor. "Este singura soluţie viabilă în momentul de faţă" Dusan Uhrin Jr revine la Dinamo! Florin Prunea aplaudă decizia fanilor. "Este singura soluţie viabilă în momentul de faţă"
VIDEO | Astra, cu un pas în finala Cupei României! Neagoe: "Sunt foarte mulţumit de atitudinea jucătorilor, de sacrificiul lor" VIDEO | Astra, cu un pas în finala Cupei României! Neagoe: "Sunt foarte mulţumit de atitudinea jucătorilor, de sacrificiul lor"
VIDEO | Anton, surprins de demisia lui Mulţescu! "În vestiar nu s-a discutat despre asta. Acum am aflat" VIDEO | Anton, surprins de demisia lui Mulţescu! "În vestiar nu s-a discutat despre asta. Acum am aflat"
EXCLUSIV | Haos la Dinamo, după demisia lui Mulţescu. "A realizat că nu se poate mai mult. Dinamo şi-a pierdut identitatea" EXCLUSIV | Haos la Dinamo, după demisia lui Mulţescu. "A realizat că nu se poate mai mult. Dinamo şi-a pierdut identitatea"

Încă un moment ruşinos pentru Dinamo: Negoiţă evacuează clubul din birourile de la RIN!

Liga I Publicat pe 2 mar 2021
mail-share icon Email
//i0.1616.ro/media/581/3142/38109/20034472/1/neho.jpg


În plină criză financiară şi sportivă, Dinamo mai primeşte o lovitură. De data aceasta din partea fostului patron Ionuţ Negoiţă, care nu-i mai tolerează în birourile de la RIN şi i-a somat să părăsească hotelul până el târziu pe 3 martie 2021, adică miercuri!
 
Negoiţă a fost de acord să continue contractul pe care-l avea cu Dinamo, prin care sediul clubului era trecut pe adresa hotelului RIN, dar neseriozitatea spaniolului îl face pe omul de afaceri român să treacă la măsuri dure. Conform Playsport, Negoiţă le-a trimis o notificare, prin firma RIN Grand Estate, în care a oferit un ultimatum: miercuri, 3 martie 2021, e ultima zi în care mai pot ocupa birourile de la RIN. În caz contrar, urmează un ordin de evacuare!
 
În timp ce răbdarea lui Ionuţ Negoiţă a ajuns la final, suporterii fac eforturile pentru a strânge banii necesari pentru obţinerea licenţei, iar Pablo Cortacero şi oamenii săi au dispărut în Spania, de unde ameninţă cu procese pentru recuperarea puterii în cadrul clubului din Ştefan cel Mare.
mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Liga I

Ultimele articole Toate articolele