Ultima oră
Viorel Moldovan s-a săturat şi a ţinut un discurs manifest pentru fotbalistul din Superligă: ”La muncă, copile, la muncă! Trece trenul pe lângă tine!” Viorel Moldovan s-a săturat şi a ţinut un discurs manifest pentru fotbalistul din Superligă: ”La muncă, copile, la muncă! Trece trenul pe lângă tine!”
Giovanni Becali a anunţat marea lovitură din fotbalul românesc: ”A semnat!”

Giovanni Becali a anunţat marea lovitură din fotbalul românesc: ”A semnat!”
VIDEO | Alexander Zverev a învins revelaţia de la Miami şi s-a calificat în semifinale VIDEO | Alexander Zverev a învins revelaţia de la Miami şi s-a calificat în semifinale
Naţionala Românie de Polo va debuta împotriva Greciei la Jocurile Olimpice Naţionala Românie de Polo va debuta împotriva Greciei la Jocurile Olimpice
Veste excelentă primită de Barcelona! Ce doi ar putea fi apţi pentru meciul cu PSG din Champions League Veste excelentă primită de Barcelona! Ce doi ar putea fi apţi pentru meciul cu PSG din Champions League
Ultimă oră! Antrenorul clubului legendar pleacă de la echipă: ”Vreau să mă concentrez pe ultimele opt meciuri!” Ultimă oră! Antrenorul clubului legendar pleacă de la echipă: ”Vreau să mă concentrez pe ultimele opt meciuri!”

Încă un obiect legat de Michael Jordan vândut pe o sumă exorbitană. Despre ce este vorba

Baschet Publicat de Daian Cutu pe 30 mai 2020
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38217/19377133/1/michael-jordan-1.jpg

Un bilet la meciul de debut al lui Michael Jordan, starul NBA, a fost vândut în cadrul unei licitaţii pentru suma de 25.000 de euro.

Biletul datează de pe data de 26 octombrie 1984, când echipa legendarului baschetbalist Chicago Bulls a evoluat împotriva celor de la Washington Bullets. Încă de la debut Jordan a strălucit, reuşid 16 puncte, 6 recuperări şi 6 pase decisive.

Acum două săptămâni, celebra casă de licitaţii Sotheby's a scos la vânzare o pereche de ghete produse în 1985, cu autograful lui Michael Jordan. Fiind primele tipuri de încălţăminte de acest tip semnate vreodată, conform Agerpres.

Suma pe care casa se aştepta să o primească era cuprinsă între 100.000-150.000, însă finalul a întrecut orice imaginaţie. Fostele ghete ale legandarului baschetbalist din NBA s-au vândut pentru 560.000 de dolari.

mail-share icon Email
viewscnt

Baschet

Ultimele articole Toate articolele