Ultima oră
Max Verstappen, de neoprit! A câştigat cursa sprint şi apoi şi calificările la Grand Prix-ul Chinei Max Verstappen, de neoprit! A câştigat cursa sprint şi apoi şi calificările la Grand Prix-ul Chinei
Ar putea fi primul transfer a lui Dan Petrescu la CFR Cluj. „Va juca din vară la CFR” Ar putea fi primul transfer a lui Dan Petrescu la CFR Cluj. „Va juca din vară la CFR”
Decizia luată de FIFA care i-ar afecta pe agenţi! "Cea mai mare parte a acestor bani pleacă din fotbal" Decizia luată de FIFA care i-ar afecta pe agenţi! "Cea mai mare parte a acestor bani pleacă din fotbal"
VIDEO | FCSB - Rapid, ASTĂZI, de la 20:30, în direct la Prima Sport 1! Derby-ul ce le poate aduce titlul „roş-albaştrilor”. Echipele probabile! VIDEO | FCSB - Rapid, ASTĂZI, de la 20:30, în direct la Prima Sport 1! Derby-ul ce le poate aduce titlul „roş-albaştrilor”. Echipele probabile!
Volei feminin | Eliza Inneh, componenta naţionalei, campioană în Polonia şi MVP al finalei Volei feminin | Eliza Inneh, componenta naţionalei, campioană în Polonia şi MVP al finalei
Decizia luată în cazul partidei din Serie A, după prăbuşirea pe teren a fundaşului Ndicka. Ce se întâmplă cu meciul Udinese - AS Roma Decizia luată în cazul partidei din Serie A, după prăbuşirea pe teren a fundaşului Ndicka. Ce se întâmplă cu meciul Udinese - AS Roma

Încă un oficial din Casa Liga 1 cere VAR. ”Am vorbit personal şi cu preşedintele FRF şi cu cel al Ligii. E nevoie de comunicare între cele două părţi”

Sepsi OSK Publicat de Daian Cutu pe 25 oct 2020
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38234/19563935/1/sfa.jpg

Sepsi Sfântu Gheorghe a învins, sâmbătă seară, pe teren propriu, cu scorul de 2-0, echipa Dinamo, într-un meci din etapa a opta din Casa Liga 1.

Golurile au fost marcate de Achahbar ’29 şi I. Fulop ’77.

Imediat după meci, Cornel Şfaiţer, oficialul celor din Sfântu-Gheorghe a ţinut să felicite brigada de arbitri care a condus partida, dar a precizat că este vital să se implementeze sitemul VAR în prima ligă.

„Îmi susţin ideea de a aduce VAR. Sigur, cu Dinamo n-avea cum să fie un arbitraj slab. Am avut o brigadă de Champions League. I-am felicitat pentru cum au condus jocul. Mă aşteptam la o prestaţie pe măsură. De VAR tot e nevoie. Îl aşteptăm cu toţii. Sperăm să reuşim până în play-off.

„E nevoie de VAR cât mai repede. Am vorbit personal şi cu preşedintele FRF şi cu cel al Ligii. E nevoie de comunicare între cele două părţi. Durează puţin acel training pentru arbitri, cam 6 luni, dar deţinătorul de drepturi ne-a promis asta”aspus oficialul grupării din Sfântu Gheorghe.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Sepsi OSK

Ultimele articole Toate articolele