Ultima oră
VIDEO | Cagliari - Juventus 2-2. ”Bătrâna Doamnă” salvează remiza pe final graţie unui autogol VIDEO | Cagliari - Juventus 2-2. ”Bătrâna Doamnă” salvează remiza pe final graţie unui autogol
Eintracht Frankfurt a învins Augsburg, revenind din minutul 55 de la 0-1 Eintracht Frankfurt a învins Augsburg, revenind din minutul 55 de la 0-1
FR Gimnastică anunţă modificări în componenţa echipelor pentru Campionatele Europene, ca urmare a retragerii fraţilor Burtanete şi a incidentului de la Reşiţa FR Gimnastică anunţă modificări în componenţa echipelor pentru Campionatele Europene, ca urmare a retragerii fraţilor Burtanete şi a incidentului de la Reşiţa
VIDEO | Cristi Manea a cerut antrenor la CFR şi şi-a anunţat plecarea. ”Eu îmi fac treaba până la final” VIDEO | Cristi Manea a cerut antrenor la CFR şi şi-a anunţat plecarea. ”Eu îmi fac treaba până la final”
Dan Petrescu, cerut de urgenţă în Gruia! "Ar fi momentul să vină" | VIDEO EXCLUSIV Dan Petrescu, cerut de urgenţă în Gruia! "Ar fi momentul să vină" | VIDEO EXCLUSIV
VIDEO | Victoria la scor cu CFR Cluj l-a făcut pe Gică Hagi să jubileze. ”Un meci perfect. Tot ce am pregătit s-a întâmplat” VIDEO | Victoria la scor cu CFR Cluj l-a făcut pe Gică Hagi să jubileze. ”Un meci perfect. Tot ce am pregătit s-a întâmplat”

Încă un transfer de marcă pentru Dinamo! A ”furat” un jucător de la Steaua

Handbal Publicat pe 25 mai 2020
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38126/19371391/1/dinamo-handbal.jpg

Dinamo continuă să transfere la foc automat! Vestea că nu va fi încoronată campioană a României, pare că i-a înrăit pe ”câini”, care s-au pus mutări spectaculoase. Mai nou, au dat o lovitură marii rivale Steaua şi l-au luat pe Javier Humet (30 de ani). Spaniolul evoluează pe postul de inter dreapta.

Aşadar, este al doilea transfer de calibru pentru Dinamo. Valentin Ghionea a venit şi el să aducă un plus valoare echipei. Vrea să meargă cu ”câinii” cât mai departe în Liga Campionilor şi să facă uitat acest sezon, când echipa a fost exclusă ”cu titlu gratuit”, din cauza pandemiei de COVID-19. S-a dorit comprimarea competiţiei.   

Dinamo a ajuns la un acord şi cu jucătorii Kamel Alouini, Ante Kuduz şi Mamdouh Shebib, cu privire la prelungirile contractelor. Anunţul este unul foarte important, întrucât echipa primit o serie de ştiri proaste în ultimele săptămâni, toate din cauza pandemiei de COVID-19. A fost dată afară din Liga Campionilor şi nu va fi desemnată campioană a României, deşi FRH a blocat sezonul.

Federaţia Română de Fotbal a decis să ”îngheţe” actuala stagiune! Acest aspect va avea repercusiuni asupra echipelor, întrucât nu vor fi desemnate campioanele pe baza clasamentului actual. Astfel, din liga feminină, în Liga Campionilor va merge Râmnicu Vâlcea, iar CSM Bucureşti este nevoită să aştepte un wild card din partea organizatorilor competiţiei europene. La băieţi va fi aceeaşi situaţie, dar va fi afectată Dinamo. Chiar dacă este pe primul loc în Liga Naţională, nu va fi desemnată campioană şi va aştepta wild card din partea Ligii Campionilor. De ce a fost laută decizia?

Federaţia Română de Handbal s-a văzut pusă într-o situaţie foarte dificilă, întrucât, din precizările preşedintelui Alexandru Dedu, EHF a transmis că ligile europene interne trebuie să anunţe participantele în Liga Campionuilor până pe 1 iunie.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Handbal

Ultimele articole Toate articolele