Ultima oră
Se conturează modificări la Rapid în această vară. ”Vor fi mulţi jucători care vor pleca” Se conturează modificări la Rapid în această vară. ”Vor fi mulţi jucători care vor pleca”
Schimbare majoră în Cupa Angliei din sezonul viitor Schimbare majoră în Cupa Angliei din sezonul viitor
Încă un mare oraş din ţară e aproape să aibă un stadion modern. Guvernul ar putea avea o şedinţă pentru a demola vechea construcţie Încă un mare oraş din ţară e aproape să aibă un stadion modern. Guvernul ar putea avea o şedinţă pentru a demola vechea construcţie
Curg ofertele pentru Gigi Becali! Încă un fotbalist este aproape de transferul carierei Curg ofertele pentru Gigi Becali! Încă un fotbalist este aproape de transferul carierei
Adrian Mititelu, decizie finală cu privire la cedarea lui Juan Bauza la FCSB! ”El este transferabil” Adrian Mititelu, decizie finală cu privire la cedarea lui Juan Bauza la FCSB! ”El este transferabil”
Vlad Covaliu a câştigat titlul mondial al juniorilor la sabie masculin individual Vlad Covaliu a câştigat titlul mondial al juniorilor la sabie masculin individual

Începe bătălia pentru Liga 1. Prima echipă care intră în cantonament

Liga II Publicat de Daian Cutu pe 18 mai 2020
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38110/19365218/1/arge.jpg

FC Argeş va intra vineri în catonament, în vederea pregătirii play-off-ului de promovare în primul eşalon fotbalistic. Înainte de a intra în cantonament, elevii lui Ionuţ Badea vor fi testaţi pentru a depista o eventuală infecţie cu Coronavirus.

”Jucătorii vor veni joi seară la Piteşti, iar vineri, iar după ce vom face primul test COVID-19, vom intra în cantonament pentru două săptămâni la hotelul Ambiance. Testul de coronavirus îl vom mai repeta în ziua a şaptea a şi a 14-a a pregătirii, conform protocolului emis de Ministerul Sănătăţii. Vom respecta toate cerinţele din acest protocol. Practic avem şase săptămâni de pregătire înainte de reînceperea competiţiei. La început ne vom antrena în grupuri de câte patru, urmând ca după aceea să ne pregătim normal. Pauza dintre sezoane este de doar o săptămână şi sper ca şi FC Argeş să fie printre echipele care vor lua startul în Liga 1”, a declarat Ionuţ Badea pentru Curierul Zilei.

FC Argeş  debutează pe locul 4 în play-off, înjumătăţirea punctelor i-a ajutat enorm pe piteşteni, care sunt la doar 6 lungi de liderul UTA, şi la doar un punct de ocupantele locurilor 2-3, CS Mioveni şi Turris Turnu-Măgurele.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Liga II

Ultimele articole Toate articolele