Ultima oră
Gigi Becali vrea mai mulţi bani din drepturile TV: "Nu a zis Burleanu că va fi campionat mai atractiv!?" Gigi Becali vrea mai mulţi bani din drepturile TV: "Nu a zis Burleanu că va fi campionat mai atractiv!?"
Rednic ar putea reveni la cârma lui Dinamo. Cine a făcut anunţul Rednic ar putea reveni la cârma lui Dinamo. Cine a făcut anunţul
Becali continuă conflictul cu FRF, în problema echipelor de fotbal feminin Becali continuă conflictul cu FRF, în problema echipelor de fotbal feminin
De necrezut! Salariul infim al unui tânăr jucător de la Dinamo De necrezut! Salariul infim al unui tânăr jucător de la Dinamo
Cristiano Ronaldo, propus la FC Barcelona! Anunţ incredibil venit din Spania: "Juventus vrea să scape de salariul lui" Cristiano Ronaldo, propus la FC Barcelona! Anunţ incredibil venit din Spania: "Juventus vrea să scape de salariul lui"
Dan Alexa, replică dură pentru Victor Angelescu. ”Mă aşteptam să gândească altfel ” Dan Alexa, replică dură pentru Victor Angelescu. ”Mă aşteptam să gândească altfel ”

Începe licitaţia pentru Man! După Norwich, o nouă echipă vrea să-l transfere

Liga I Publicat pe 10 iul 2020
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38109/19417297/1/dennis-man-1.jpg

Dennis Man este un jucător care a trezit interesul mai multor echipe din Europa de Vest. După ce s-a aflat că este dorit de Norwich, acum mijlocaşul a ajuns şi pe lista lui Cagliari, antrenată de Walter Zenga. Din câte se pare, surprinzător, nu principalul cu experienţă în România este cel care insistă pentru mutare, ci preşedintele şi directorul sportiv. Tommaso Giulin şi Marcello Carli l-au urmărit pe Man şi le-a plăcut ce au văzut.

Dată fiind situaţia, Gigi Becali şi-ar putea vedea visul îndeplinit şi l-ar putea da pe mijlocaşul crescut de UTA pentru o sumă de peste 10 milioane de euro. ”Sunt mai multe oferte, mai sunt două echipe din Anglia şi una din Italia, de care eu nu ştiu. Anamaria Prodan aşa zice. Sunt mai multe oferte, mai sunt două echipe din Anglia şi una din Italia, de care eu nu ştiu. Ea aşa zice”, spuna Becali joi.

Dennis Man este jucătorul de pe urma căruia Gigi Becali speră să câştige cât mai mult şi să treacă peste această perioadă. Patronul FCSB-ului negociază vânzarea mijlocaşului, dar rămâne de văzut dacă primeşte suma cerută.

În funcţie de cum vor decurge negocierile începute marţi, FCSB ar putea da o adevărată lovitură pe piaţa transferurilor, mai ales în contextul economic actual. Vicecampioana României are şi ea e suferit de pe urma suspendării campionatului din cauza coronavirusului.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Liga I

Ultimele articole Toate articolele