Ultima oră
VIDEO | UTA Arad - Oţelul Galaţi, astăzi, de la 16:45, în direct la Prima Sport 1! Echipele de start VIDEO | UTA Arad - Oţelul Galaţi, astăzi, de la 16:45, în direct la Prima Sport 1! Echipele de start
Irina Begu, eliminată de Madison Keys, în turul doi la Madrid Irina Begu, eliminată de Madison Keys, în turul doi la Madrid
Van Dijk le cere coechipierilor săi să se autodepăşească după eşecul cu Everton. „Toată lumea trebuie să se uite în oglindă” Van Dijk le cere coechipierilor săi să se autodepăşească după eşecul cu Everton. „Toată lumea trebuie să se uite în oglindă”
Xavi şi-a motivat alegerea, după discuţia cu preşedintele Barcelonei. „Proiectul nu s-a terminat” Xavi şi-a motivat alegerea, după discuţia cu preşedintele Barcelonei. „Proiectul nu s-a terminat”
Duel istoric pe zgura de la Madrid! Rafa Nadal, faţă în faţă cu un puşti de 16 ani, azi, nu mai devreme de ora 18:00, pe Prima Sport 2 Duel istoric pe zgura de la Madrid! Rafa Nadal, faţă în faţă cu un puşti de 16 ani, azi, nu mai devreme de ora 18:00, pe Prima Sport 2
Alertă în Bănie! Universitatea Craiova va avea o absenţă de marcă la duelul cu CFR Cluj Alertă în Bănie! Universitatea Craiova va avea o absenţă de marcă la duelul cu CFR Cluj

Începe revenirea la normalitate. ”Eliberăm sportul de COVID-19! Acesta nu este un slogan, ci o aspiraţie realistă având în vedere impactul campaniei de vaccinare”

Sporturi Publicat de Daian Cutu pe 7 mai 2021
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38128/20167431/2/liga-1-covid-2.jpg

USR PLUS a propus Comitetului interministerial pentru revenirea României la normalitate de la 1 iunie, reunit, vineri, în şedinţă, două seturi de măsuri menite să readucă sportul românesc, şi el grav afectat în aceste luni de pandemie, mai aproape de revenirea la normalitate. Propunerile au fost formulate de deputatul Tudor Pop, preşedinte al Comisiei de Tineret şi Sport din Camera Deputaţilor, alături de vicepremierul Dan Barna.

„Eliberăm sportul de COVID-19! Acesta nu este un slogan, ci o aspiraţie realistă având în vedere impactul campaniei de vaccinare din România. Sportul a suferit deja prea mult în acest 1 an şi jumătate, iar acum avem în sfârşit instrumentele să schimbăm în bine această stare de fapt.

Cred cu tărie că putem aduce sportul românesc şi mai aproape de revenirea la normalitate, de aceea am lansat o invitaţie întregii mişcări sportive naţionale pentru a se alătura şi sprijini acest demers. Totodată, cred că mişcarea sportivă din România trebuie sprijinită şi susţinută mai mult si mai clar de către actuala coaliţie de guvernare în depăşirea problemelor financiare şi organizatorice generate de pandemie. Astăzi, am făcut un pas hotărât în această direcţie”, declară deputatul parlamentarul.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Sporturi

Ultimele articole Toate articolele