Ultima oră
Un cunoscut antrenor s-a oferit să vină la Dinamo dacă retrogradează. ”Îmi plac lucrurile cu un grad ridicat de dificultate” Un cunoscut antrenor s-a oferit să vină la Dinamo dacă retrogradează. ”Îmi plac lucrurile cu un grad ridicat de dificultate”
VIDEO | Sărbătoare la Buzău cu artificii! Gloria revine în prima ligă după 15 ani! VIDEO | Sărbătoare la Buzău cu artificii! Gloria revine în prima ligă după 15 ani!
VIDEO | Gloria Buzău - Unirea Slobozia 3-0. Cele două formaţii se vor duela în sezonul viitor al Superligii VIDEO | Gloria Buzău - Unirea Slobozia 3-0. Cele două formaţii se vor duela în sezonul viitor al Superligii
VIDEO | CSM Oradea câştigă clar decisivul cu CSO Voluntari şi merge în finala Ligii Naţionale de Baschet VIDEO | CSM Oradea câştigă clar decisivul cu CSO Voluntari şi merge în finala Ligii Naţionale de Baschet
Denis Drăguş schimbă echipa! "Cluburile s-au înţeles” Denis Drăguş schimbă echipa! "Cluburile s-au înţeles”
Un mare rapidist îl distruge pe pe Bogdan Lobonţ: ”Astea sunt gesturi pentru retarzi!”

Un mare rapidist îl distruge pe pe Bogdan Lobonţ: ”Astea sunt gesturi pentru retarzi!”

Incident grav la partida dintre Bari şi Sampdoria! Un baieţel de 8 ani a fost transportat la spital

Uncategorized Publicat pe 17 mar 2024
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38106/21526999/1/bari.jpg

Un băieţel de opt ani a fost rănit superficial sâmbătă, de o petardă care a explodat în tribună, în timpul meciului dintre Bari şi Sampdoria Genoa (scor 0-1), disputat în cadrul etapei a 30-a din Serie B.

Copilul a fost transportat la spital, dar starea lui nu este gravă. Petarda a explodat în sectorul ocupat de suporterii Sampdoriei, în timpul primei reprize a partidei de pe stadionul San Nicola.

Băieţelul s-a ales cu mai multe vânătăi la picior în urma exploziei. El a fost dus mai întâi la unitatea medicală din incinta stadionului, fiind transportat apoi la spital, iar starea lui nu este considerată a fi gravă. Pentru a verifica în detaliu ce s-a întâmplat, poliţiştii vor viziona imaginile de pe camerele de supraveghere ale stadionului din Bari.

mail-share icon Email
viewscnt

Uncategorized

Ultimele articole Toate articolele