Ultima oră
FCSB ar putea suferi pierderi masive. Cel puţin cinci jucători sunt pe picior de plecare FCSB ar putea suferi pierderi masive. Cel puţin cinci jucători sunt pe picior de plecare
Xabi Alonso a decis unde va antrena sezonul viitor! Xabi Alonso a decis unde va antrena sezonul viitor!
Revenire de senzaţie la naţională? Un veteran e propus pentru postul de fundaş stânga. ”E posibil să se gândească” Revenire de senzaţie la naţională? Un veteran e propus pentru postul de fundaş stânga. ”E posibil să se gândească”
Fost ofiţer în armata franceză, despre riscurile de securitate la JO: ”Există ameninţări tot timpul. Nu poţi să te opreşti să respiri doar pentru că eşti ameninţat” Fost ofiţer în armata franceză, despre riscurile de securitate la JO: ”Există ameninţări tot timpul. Nu poţi să te opreşti să respiri doar pentru că eşti ameninţat”
Flavio Briatore, operat pe inimă la Milano după descoperirea unei tumori benigne Flavio Briatore, operat pe inimă la Milano după descoperirea unei tumori benigne
Plecarea lui Hagi de la Farul a fost anunţată, iar ”Regele” recunoaşte: ”Am declarat că mi-aş dori să antrenez şi o altă echipă.”
Plecarea lui Hagi de la Farul a fost anunţată, iar ”Regele” recunoaşte: ”Am declarat că mi-aş dori să antrenez şi o altă echipă.”

Incidente la Milano după finala EURO: 15 persoane rănite, dintre care unele în stare gravă

EURO 2020 Publicat pe 12 iul 2021
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38209/20288784/1/italia-party-euro.jpg

Sărbătoarea câştigării de câtre Italia a titlului european, în Piazza del Duomo din Milano s-a soldat cu 15 răniţi, dintre care mai mulţi tineri au fost internaţi în stare gravă, informează gazzetta.it.

Trei tineri de 20 de ani au fost spitalizaţi de urgenţă, doi dintre ei în cod roşu pentru diverse răni provocate de petarde. Un alt tânăr, de 21 de ani, de origine străină, a fost internat de asemenea în cod roşu pentru o rană la abdomen, probabil tot din cauza exploziei unei petarde.

Un bărbat de 22 de ani a fost adus în stare gravă, la spital pentru o rană în profunzime, cauzată, se pare, de un obiect sau obstacol.

Un alt tânăr de 21 de ani a suferit amputarea a trei degete ale unei mâini din cauza exploziei unei petarde.

În timpul nopţii, au existat rapoarte despre atacuri asupra transportului public, în special asupra tramvaielor, pe care s-au urcat mulţi fani, despre coşuri de gunoi incendiate şi chiar despre producerea unui jaf. Victime au fost două persoane care sărbătoreau în maşină. Autovehiculul a fost înconjurat de mai mulţi bărbaţi care au luat un telefon mobil de la pasageri. Doi dintre agresori, ambii algerieni, au fost reţinuţi repede de poliţişti locali.

Reprezentativa Italiei a câştigat, duminică seară, pe Stadionul Wembley din Londra, Campionatul European de fotbal, învingând în finală Anglia, scor 4-3 în urma loviturilor de departajare. Pentru Italia este al doilea trofeu continental, după cel obţinut în 1968.

Pentru englezi a deschis scorul Luke Shaw, în minutul 2. Este cel mai rapid gol înscris vreodată într-o finală de Euro.

Italienii au egalat prin Bonucci, în minutul 67. Bonucci este cel mai în vârstă jucător care a înscris într-o finală de Euro (34 de ani, 71 de zile).

La finalul prelungirilor, s-a trecut la loviturile de departajare, scorul fiind 1-1.

La loviturile de departajare, pentru Italia au marcat Berardi, Bonucci şi Bernardeschi. Au ratat Belotti şi Jorginho.

Pentru Anglia au marcat Kane şi Maguire. Au ratat Rashford, Sancho şi Saka.

 

 

mail-share icon Email
viewscnt

EURO 2020

Ultimele articole Toate articolele