Ultima oră
NEWS ALERT | Patru arbitri români au fost delegaţi la EURO NEWS ALERT | Patru arbitri români au fost delegaţi la EURO
S-a terminat joaca! Dan Petrescu revine mai repede în Gruia, iar Neluţu Varga va băga mâna adânc în buzunar S-a terminat joaca! Dan Petrescu revine mai repede în Gruia, iar Neluţu Varga va băga mâna adânc în buzunar
Uluitor! S-a aflat motivul pentru care Adrian Mititelu Jr. a făcut supradoza Uluitor! S-a aflat motivul pentru care Adrian Mititelu Jr. a făcut supradoza
O nenorocire nu vine niciodată singură! Fratele unui star din NBA a fost suspendat pe viaţă, iar altul a fost condamnat la închisoare cu executare O nenorocire nu vine niciodată singură! Fratele unui star din NBA a fost suspendat pe viaţă, iar altul a fost condamnat la închisoare cu executare
Revenire de senzaţie în Superligă? Declaraţia dată de fostul jucător din Gruia Revenire de senzaţie în Superligă? Declaraţia dată de fostul jucător din Gruia
Gabi Tamaş revine pe teren Gabi Tamaş revine pe teren

Incinerarea lui Maradona a fost interzisă în instanţă! Care este motivul

Staruri din fotbal Publicat de Andrei Ionascu pe 17 dec 2020
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38211/19736266/1/diego-maradona-coffin-feature-image.jpg

Incinerarea fostului fotbalist argentinian Diego Maradona a fost interzisă temporar de către o instanţă din Argentina. ADN-ul lui Maradona ar putea fi necesar pentru stabilirea paternităţii unor copii şi implicit a împărţirii moştenirii.

Maradona a murit luna trecută la vârsta de 60 de ani, după un stop cardiac, iar funeraliile au avut loc pe 26 noiembrie într-un cimitir de lângă Buenos Aires.

Şase presupuşi copii ai lui Maradona aşteaptă o decizie în instanţă pentru stabilirea paternităţii, pentru a putea participa la procesul de moştenire a bunurilor fostului fotbalist.

În mod official, Maradona a recunoscut că are opt copii, deşi vreme de mulţi ani a susţinut că are doar doi copii – Giannina şi Dalma, cu fosta soţie Claudia Villafane.

Recent, Santiago Lara şi Magali Gil au susţinut că sunt copiii lui Diego Maradona şi au cerut în instanţă teste ADN pentru stabilirea paternităţii.

Potrivit presei argentiniene, averea lăsată de către Diego Maradona este de ordinul zecilor de milioane de euro, luând în calcul şi proprietăţile lui 'El Pibe D'Oro'.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri