Ultima oră
VIDEO | Seară cu goluri multe în Liga Campionilor! Real, Ajax, Man. City şi Sporting au învins la scor, Liverpool s-a impus în derby-ul serii, cu Atletico Madrid. PSG a câştigat, dar n-a impresionat VIDEO | Seară cu goluri multe în Liga Campionilor! Real, Ajax, Man. City şi Sporting au învins la scor, Liverpool s-a impus în derby-ul serii, cu Atletico Madrid. PSG a câştigat, dar n-a impresionat
Centru de testare pentru participanţii la cel mai mare maraton găzduit de România în acest an Centru de testare pentru participanţii la cel mai mare maraton găzduit de România în acest an
Edi Iordănescu, lăudat de un jucător al rivalei CSA. ”Este un om care tot timpul îşi doreşte să câştige” Edi Iordănescu, lăudat de un jucător al rivalei CSA. ”Este un om care tot timpul îşi doreşte să câştige”
Simona Halep şi-a aflat adversara din turul II al turneului WTA 500 de la Moscova Simona Halep şi-a aflat adversara din turul II al turneului WTA 500 de la Moscova
VIDEO | Moment pentru posteritate! Messi şi Ronaldinho s-au îmbrăţişat, înainte de PSG - Leipzig VIDEO | Moment pentru posteritate! Messi şi Ronaldinho s-au îmbrăţişat, înainte de PSG - Leipzig
Mircea Lucescu a prefaţat duelul cu FC Barcelona. ”Este nevoie de timp şi răbdare pentru a construi o nouă echipă” Mircea Lucescu a prefaţat duelul cu FC Barcelona. ”Este nevoie de timp şi răbdare pentru a construi o nouă echipă”

Incinerarea lui Maradona a fost interzisă în instanţă! Care este motivul

Staruri din fotbal Publicat de Andrei Ionascu pe 17 dec 2020
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38211/19736266/1/diego-maradona-coffin-feature-image.jpg

Incinerarea fostului fotbalist argentinian Diego Maradona a fost interzisă temporar de către o instanţă din Argentina. ADN-ul lui Maradona ar putea fi necesar pentru stabilirea paternităţii unor copii şi implicit a împărţirii moştenirii.

Maradona a murit luna trecută la vârsta de 60 de ani, după un stop cardiac, iar funeraliile au avut loc pe 26 noiembrie într-un cimitir de lângă Buenos Aires.

Şase presupuşi copii ai lui Maradona aşteaptă o decizie în instanţă pentru stabilirea paternităţii, pentru a putea participa la procesul de moştenire a bunurilor fostului fotbalist.

În mod official, Maradona a recunoscut că are opt copii, deşi vreme de mulţi ani a susţinut că are doar doi copii – Giannina şi Dalma, cu fosta soţie Claudia Villafane.

Recent, Santiago Lara şi Magali Gil au susţinut că sunt copiii lui Diego Maradona şi au cerut în instanţă teste ADN pentru stabilirea paternităţii.

Potrivit presei argentiniene, averea lăsată de către Diego Maradona este de ordinul zecilor de milioane de euro, luând în calcul şi proprietăţile lui 'El Pibe D'Oro'.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri