Ultima oră
Controverse în SUA, după ce părinţii lui Kobe Bryant au scos la licitaţie un inel de campion al fostului baschetbalist
Controverse în SUA, după ce părinţii lui Kobe Bryant au scos la licitaţie un inel de campion al fostului baschetbalist
NEWS ALERT | Ce lovitură pentru FCSB! Un jucător de bază s-a accidentat şi ar putea lipsi tot sezonul NEWS ALERT | Ce lovitură pentru FCSB! Un jucător de bază s-a accidentat şi ar putea lipsi tot sezonul
Andrei Borza a oferit prima reacţie după scandalul ieşirii în club: „Vreau să arăt tuturor că sunt cel mai bun!” Andrei Borza a oferit prima reacţie după scandalul ieşirii în club: „Vreau să arăt tuturor că sunt cel mai bun!”
”Vei antrena FCSB?”. Marius Şumudică recunoaşte: ”V-am spus!”
”Vei antrena FCSB?”. Marius Şumudică recunoaşte: ”V-am spus!”
Anunţul făcut de Dan Şucu înaintea partidei cu Universitatea Craiova. ”Echipa are nevoie de noi!” Anunţul făcut de Dan Şucu înaintea partidei cu Universitatea Craiova. ”Echipa are nevoie de noi!”
Pleacă Rrahmani din Giuleşti? Bergodi a făcut anunţul pe care toţi fanii Rapidului îl aşteptau Pleacă Rrahmani din Giuleşti? Bergodi a făcut anunţul pe care toţi fanii Rapidului îl aşteptau

INCREDIBIL | Deian Boldor, în mijlocul unei situaţii rare. Prima reacţie a românului: "Am coronavirus!"

Fotbal Internațional Publicat pe 11 iul 2020
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38127/19417227/1/boldorr44.jpg

Caz incredibil ce îl are în prim-plan pe fostul internaţional român U21 Deian Boldor (25 de ani), legitimat în prezent la Partizani Tirana, în Albania.

UPDATE: Deian Boldor confirmă că e infectat cu COVID-19, dar neagă vehement conflictul fizic cu colegii săi. Admite, totuşi, că au existat contre pe grupul de WhatsApp al echipei: „Am coronavirus, este adevărat, dar sunt acasă, nu sunt internat la spital. Sunt însă în şoc, mă sună toată lumea să mă întrebe dacă e adevărată treaba cu bătaia. Nu e adevărat. Nu e nimeni în arest, nu a fost nicio bătaie. Ne-am certat doar pe un grup de WhatsApp legat de campionat", a spus Boldor, pentru gsp.ro.


Ştirea iniţială:

Fotbalistul format de AS Roma a fost depistat pozitiv cu coronavirus în urma testelor efectuate înaintea meciului dintre echipa sa şi KF Tirana, anunţă ProSport.

Ulterior, alţi trei fotbalişti de la Partizani au fost confirmaţi cu coronavirus, iar aceştia l-au considerat pe român vinovat. L-au agresat iniţial verbal, iar ulterior au mers la locuinţa acestuia, iar totul a degenerat într-o încăierare.

//i0.1616.ro/media/581/3142/38127/19417227/2/boldor.jpg


14 selecţii în naţionala U21 a României a strâns Boldor, în perioada 2014-2017

Sursa citată notează că vecinii lui Boldor au chemat poliţia, iar agresorii au fost reţinuţi, în timp ce românul a fost internat în spital.

În vârstă acum de 25 de ani, Boldor s-a născut în Timişoara, însă nu a evoluat niciodată în România. Acesta s-a format la echipele de copii şi juniori ale Romei, fiind legitimat ulterior la formaţii precum Pescara, Bologna, Montreal Impact sau Hellas Verona, club de care aparţine şi acum, fiind împrumutat la Partizani Tirana.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri