Ultima oră
VIDEO | Juventus a pierdut returul cu Lazio, dar s-a calificat în finala Coppa Italia VIDEO | Juventus a pierdut returul cu Lazio, dar s-a calificat în finala Coppa Italia
VIDEO | Arsenal - Chelsea 5-0. ”Tunarii” au tras cu toată muniţia în londonezi VIDEO | Arsenal - Chelsea 5-0. ”Tunarii” au tras cu toată muniţia în londonezi
Toate drumurile duc la Marius Şumudică: „Vom avea o şedinţă şi vom vedea” Toate drumurile duc la Marius Şumudică: „Vom avea o şedinţă şi vom vedea”
”Eu sunt genul de băiat care care crede până în ultimul minut”. Sebastian Mailat o răpune pe Dinamo în prelungiri ”Eu sunt genul de băiat care care crede până în ultimul minut”. Sebastian Mailat o răpune pe Dinamo în prelungiri
Mesajul lui Bogdan Andone după ce FC Botoşani a bătut-o pe Dinamo: ”Suntem obişnuiţi cu presiunea asta!”

Mesajul lui Bogdan Andone după ce FC Botoşani a bătut-o pe Dinamo: ”Suntem obişnuiţi cu presiunea asta!”
Final de sezon cu mare presiune pentru Zeljko Kopic. Dinamo e la retrogradare. ”Trebuie să ne revenim şi să jucăm” Final de sezon cu mare presiune pentru Zeljko Kopic. Dinamo e la retrogradare. ”Trebuie să ne revenim şi să jucăm”

Indonezianul Markis Kido, campion olimpic la badminton, a murit la 36 de ani din cauza unui infarct

Sporturi Publicat de Daian Cutu pe 14 iun 2021
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38128/20245718/1/kido.jpg

Jucătorul indonezian de badminton Markis Kido, medaliat olimpic cu aur la dublu, a murit la vârsta de 36 de ani din cauza unui infarct, a anunţat, luni, Federaţia Mondială de Badminton (BWF).

Asociaţia Indoneziană de Badminton (PBSI) a declarat că fosta jucătoare Candra Wijaya l-a văzut pe Kido prăbuşindu-se în timp ce juca badminton la un complex sportiv din Tangerang. Kido a jucat badminton la acest complex în fiecare luni.

Specialistul în dublu a câştigat aurul la Jocurile Olimpice de la Beijing din 2008 alături de Hendra Setiawan, la un an după ce a câştigat titlul de dublu masculin la Campionatul Mondial din Kuala Lumpur.

De asemenea, a câştigat Cupa Mondială din 2006 şi aurul la Jocurile Asiatice patru ani mai târziu, tot cu Setiawan.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Sporturi

Ultimele articole Toate articolele