Ultima oră
VIDEO | Cagliari - Juventus 2-2. ”Bătrâna Doamnă” salvează remiza pe final graţie unui autogol VIDEO | Cagliari - Juventus 2-2. ”Bătrâna Doamnă” salvează remiza pe final graţie unui autogol
Eintracht Frankfurt a învins Augsburg, revenind din minutul 55 de la 0-1 Eintracht Frankfurt a învins Augsburg, revenind din minutul 55 de la 0-1
FR Gimnastică anunţă modificări în componenţa echipelor pentru Campionatele Europene, ca urmare a retragerii fraţilor Burtanete şi a incidentului de la Reşiţa FR Gimnastică anunţă modificări în componenţa echipelor pentru Campionatele Europene, ca urmare a retragerii fraţilor Burtanete şi a incidentului de la Reşiţa
VIDEO | Cristi Manea a cerut antrenor la CFR şi şi-a anunţat plecarea. ”Eu îmi fac treaba până la final” VIDEO | Cristi Manea a cerut antrenor la CFR şi şi-a anunţat plecarea. ”Eu îmi fac treaba până la final”
Dan Petrescu, cerut de urgenţă în Gruia! "Ar fi momentul să vină" | VIDEO EXCLUSIV Dan Petrescu, cerut de urgenţă în Gruia! "Ar fi momentul să vină" | VIDEO EXCLUSIV
VIDEO | Victoria la scor cu CFR Cluj l-a făcut pe Gică Hagi să jubileze. ”Un meci perfect. Tot ce am pregătit s-a întâmplat” VIDEO | Victoria la scor cu CFR Cluj l-a făcut pe Gică Hagi să jubileze. ”Un meci perfect. Tot ce am pregătit s-a întâmplat”

INEDIT! Juventus a jucat pentru prima dată în istoria sa de 123 de ani fară vreun italian în compartimentul defensiv

Juventus Publicat pe 25 nov 2020
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38290/19629052/1/juve.jpg

Juventus a jucat pentru prima dată în istoria de 123 de ani a clubului fără vreun italian în apărare sau în poartă, în meciul disputat împotriva formaţiei Ferencvaros din Liga Campionilor, informează lesoir.be.

În 4.371 de meciuri oficiale, Juve a avut pentru prima dată numai jucători străini în compartimentul defensiv: portarul polonez Wojciech Szczesny, fundaul dreapta columbian Juan Cuadrado, fundaşul central brazilian Danilo, fundaşul central olandez Matthijs de Ligt şi fundaşul stânga brazilian Alex Sandro.

De altfel, în echipa aliniată de antrenorul Andrea Pirlo a figurat la start numai un italian, mijlocaşul Federico Bernardeschi. Acesta din urmă a fost înlocuit de un alt italian, Federico Chiesa, în minutul 62.

Juventus a învins, marţi, pe teren propriu, cu scorul de 2-1 (1-1), echipa Ferencvaros, în etapa a IV-a a Grupei G din Liga Campionilor.

În celălalt meci al grupei, Dinamo Kiev a pierdut, acasă, scor 0-4, cu FC Barcelona. Juve şi Barca au obţinut după această etapă calificarea în optimile de finală ale competiţiei.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Juventus

Ultimele articole Toate articolele