Ultima oră
Omul-cheie care a "vegheat" din umbră vânzarea lui Dinamo. Va primi o funcţie de conducere: "Am ofertă de a deveni preşedinte!" Omul-cheie care a "vegheat" din umbră vânzarea lui Dinamo. Va primi o funcţie de conducere: "Am ofertă de a deveni preşedinte!"
Bayer Leverkusen şi-a "blindat" un jucător important. Omul care prinde 12 ani la club Bayer Leverkusen şi-a "blindat" un jucător important. Omul care prinde 12 ani la club
"Negoiţă a plecat, trăiască Dinamo Bucureşti". Reacţia fanilor din Programul DDB şi lucrul la care ţin cel mai mult: "Ar fi îmbucurător!" "Negoiţă a plecat, trăiască Dinamo Bucureşti". Reacţia fanilor din Programul DDB şi lucrul la care ţin cel mai mult: "Ar fi îmbucurător!"
NEWS ALERT | Ionuţ Negoiţă şi Pablo Cortacero au bătut palma pentru vânzarea lui Dinamo! Prima reacţie a noului investitor din Ştefan cel Mare NEWS ALERT | Ionuţ Negoiţă şi Pablo Cortacero au bătut palma pentru vânzarea lui Dinamo! Prima reacţie a noului investitor din Ştefan cel Mare
Vin spaniolii, pleacă Mulţescu! Planul lui Cortacero pentru Dinamo şi rolul încredinţat lui Ţălnar Vin spaniolii, pleacă Mulţescu! Planul lui Cortacero pentru Dinamo şi rolul încredinţat lui Ţălnar
Juveţii, cu liderul în frunte. Anunţul conducerii Craiovei: " Va fi la meciul cu Tbilisi" Juveţii, cu liderul în frunte. Anunţul conducerii Craiovei: " Va fi la meciul cu Tbilisi"

Infuzie de capital pentru promovare. UTA, doi sponsori extrem de importanţi în doar câteva zile

Liga II Publicat de Daian Cutu pe 14 iul 2020
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38110/19421223/2/bloc-liga-2-3-4-iulie-ls.jpg

Ambiţiile de promovare ale celor de la UTA Arad sunt susţinute consistent de ultimele contracte. Formaţia lui Laszlo Balit a perfectat un acord cu Efbet, înainte de partida pierdută cu Turris Turnu-Măgurele, iar azi s-a parafat un acord cu un nou sponsor.

Este vorba despre International Alexander, o firmă cu cifră de afaceri de peste 100 de milioane de euro şi capital exclusiv românesc.

”Suntem bucuroşi că putem prezenta un nou partener al clubului nostru. International Alexander este o companie cu capital sută la sută românesc, înfiinţată în anul 2003 de un antreprenor arădean, Simion Apreutese. International Alexander susţine campania noastră de promovare în Liga 1 şi am fi bucuroşi ca acest parteneriat să se extindă şi în sezonul următor sau în următoarele sezoane. Fiind vorba despre o societate arădeană, din cadrul companiilor foarte mari, ne-am dori ca International Alexander să fie o prezenţă constantă în viaţa clubului nostru. Mulţumim încă odată pentru colaborare”, a spus Alexandru Meszar, cel care a pus bazele noului proiect de la Arad.

mail-share icon Email
viewscnt

Liga II

Ultimele articole Toate articolele