Ultima oră
Răzvan Bureleanu a anunţat un nou parteneriat. „Investiţia în copii, garanţia unui viitor mai bun al societăţii noastre şi al fotbalului românesc” Răzvan Bureleanu a anunţat un nou parteneriat. „Investiţia în copii, garanţia unui viitor mai bun al societăţii noastre şi al fotbalului românesc”
Constantin Budescu, OUT de la Farul Constantin Budescu, OUT de la Farul
S-a schimbat arbitrul pentru FCSB - Rapid! Kovacs, „retrogradat” după Barcelona - PSG. Cine va fi la centrul partidei de pe „Arena Naţională” S-a schimbat arbitrul pentru FCSB - Rapid! Kovacs, „retrogradat” după Barcelona - PSG. Cine va fi la centrul partidei de pe „Arena Naţională”
Scoţienii au făcut anunţul! Ianis Hagi, pe picior de plecare: „Pare inevitabil” Scoţienii au făcut anunţul! Ianis Hagi, pe picior de plecare: „Pare inevitabil”
Curăţenie totală la Universitatea Craiova după venirea lui Gâlcă! Doar 5 jucători sunt de neatins Curăţenie totală la Universitatea Craiova după venirea lui Gâlcă! Doar 5 jucători sunt de neatins
Guvernul american va despăgubi gimnastele care au fost victimele lui Larry Nassar Guvernul american va despăgubi gimnastele care au fost victimele lui Larry Nassar

Ingeniozitate pe timp de criză. Cum îşi ajută suporterii lui UTA echipa

Liga II Publicat de Daian Cutu pe 17 mai 2020
mail-share icon Email

UTA Arad este cea mai nedreptăţită de modificările aduse de FRF în Liga 2, pentru a termina campionatul, cu primele 6 echipe care vor disputa play-off. Arădenii au pierdut aproape tot avansul pe care îl aveau în fruntea clasamentului, iar opiniile legate de acest aspect au iscat polemici aprinse între oamenii de fotbal din România.

Suporterii nu au stat nici ei de o parte şi au început să cumpere măşti cu însemnele clubului, ideea implementată deja de rivalele Politehnica Timişoara şi Universitatea Cluj.

Preţul unei măşti este de 15 lei şi poate fi achiziţionată de la sediul clubului.

”Începând de la 15 mai, purtarea măştii de protecţie devine OBLIGATORIE nu numai în Arad ci şi pe întreg teritoriul ţării!

Ştim că doriţi să vă protejaţi atunci când ieşiţi din case, dar în acelaşi timp să vă şi arătaţi dragostea şi devotamentul faţă de echipa preferată aşa că magazinul nostru va vinde măşti personalizate!

Măştile vor putea fi achiziţionare începâd de pe 15 MAI, între orele 16.00 şi 20.00, de la sediul clubului UTA de pe calea Victoriei, nr. 20. Costul lor este de 15 lei/bucată.

ATENŢIE! Îi rugăm pe toţi cei care ne vor trece pragul mâine să respecte regulile de distanţare:
– păstrarea unui spaţiu de 1.5-2m faţă de persoana cea mai apropiată;
– intrarea în sediul clubului se va face pe rând, maxim 2 clienţi fiind admişi în incintă în timpul vânzării. Măştile din fotografia alăturată nu sunt singurele pe care le punem la dispoziţie! Aşteptăm ca mâine să primim şi măşti în alb-roşu, iar după ce recepţionăm comanda vom posta o poză şi cu aceste modele! Am comandat inclusiv măşti pentru cei mici!”, sună comunicatul fan-shop-ului clubului UTA.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Liga II

Ultimele articole Toate articolele