Ultima oră
Sergiu Buş nu crede că a fost o victorie norocoasă cu Clinceniul. ”Dar sunt sigur că de meciul următor vom intra în ritm” Sergiu Buş nu crede că a fost o victorie norocoasă cu Clinceniul. ”Dar sunt sigur că de meciul următor vom intra în ritm”
”S-a văzut că domnul Cojocaru nu ştia ce să facă. E depăşit total”. Ilie Poenaru, atac frontal la adresa arbitrajului, după eşecul cu FCSB ”S-a văzut că domnul Cojocaru nu ştia ce să facă. E depăşit total”. Ilie Poenaru, atac frontal la adresa arbitrajului, după eşecul cu FCSB
Toni Petrea, gata să devină "secundul" lui Reghecampf: "De ce nu? M-a ajutat mult!" Toni Petrea, gata să devină "secundul" lui Reghecampf: "De ce nu? M-a ajutat mult!"
”Trebuie să eliminăm greşelile, să ne îmbunătăţim jocul!”. Toni Petrea vrea mai mult de la elevii săi ”Trebuie să eliminăm greşelile, să ne îmbunătăţim jocul!”. Toni Petrea vrea mai mult de la elevii săi
Dennis Man, din nou decisiv pentru FCSB. ”Nici noi nu am reuşit să facem un joc prea bun astăzi, dar şi echipele mari, când au zile mai proaste, de multe ori câştigă” Dennis Man, din nou decisiv pentru FCSB. ”Nici noi nu am reuşit să facem un joc prea bun astăzi, dar şi echipele mari, când au zile mai proaste, de multe ori câştigă”
NEWS ALERT: Un fotbalist de la FCSB este suspect de Covid NEWS ALERT: Un fotbalist de la FCSB este suspect de Covid

Înlocuitorul lui Luis Suarez a fost 9 ani sub contract cu Real Madrid!

Barcelona Publicat pe 29 sep 2020
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38287/19497161/1/suarez.jpg

Raul de Tomas (25 de ani) este atacantul cu care Barcelona vrea să-l facă uitat pe Luis Suarez. Catalanii sunt interesaţi de actualul vârf al celor de la Espanyol, dar clauza de eliberare este una destul de mare. Dacă nu se înţelege cu Espanyol, Barcelona este nevoită să scoată din conturi 60 de milioane de euro.

Cine e Raul de Tomas? Este un fotbalist format la centrele de copii şi juniori ale lui Real Madrid. A apucat să joace doar un meci la profesionişti pentru echipa din capitala Spaniei, de la care a plecat abia în vara anului trecut, la Benfica, în schimbul a 20 de milioane de euro. Cu Espanyol a semnat la începutul anului, tranzacţia costând 22.5 milioane de euro.

Cel mai bun randament l-a dat la Rayo Vallecano, 66 de meciuri, 38 de goluri şi 5 pase decisive.

 

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Barcelona

Ultimele articole Toate articolele