Ultima oră
”Cum să ieşi aşa? Ai doi metri”. Ştefan Târnovanu a gafat, iar Gigi Becali a reacţionat ferm! ”Cum să ieşi aşa? Ai doi metri”. Ştefan Târnovanu a gafat, iar Gigi Becali a reacţionat ferm!
VIDEO | Atalanta, demonstraţie de forţă la returul cu Fiorentina şi calificare în finala Coppa Italia VIDEO | Atalanta, demonstraţie de forţă la returul cu Fiorentina şi calificare în finala Coppa Italia
VIDEO | Everton - Liverpool 2-0. ”Cormoranii” pot cădea pe 3 în Premier League VIDEO | Everton - Liverpool 2-0. ”Cormoranii” pot cădea pe 3 în Premier League
VIDEO | ”Este important că am câştigat un punct”. Charalambous încă nu este campion VIDEO | ”Este important că am câştigat un punct”. Charalambous încă nu este campion
VIDEO | Târnovanu, foarte afectat de gafa cu Sepsi: ”Amânăm titlul din cauza mea” VIDEO | Târnovanu, foarte afectat de gafa cu Sepsi: ”Amânăm titlul din cauza mea”
VIDEO | Florinel Coman a rezistat mai puţin de jumătate de repriză: ”Sper să nu am nicio problemă” VIDEO | Florinel Coman a rezistat mai puţin de jumătate de repriză: ”Sper să nu am nicio problemă”

Întăriri pentru Tuchel. Primele două transferuri pregătite de şeicii lui PSG

Champions League Publicat pe 24 aug 2020
mail-share icon Email
//i0.1616.ro/media/581/3142/38107/19459905/1/tuche.jpg


Ratarea trofeului Ligii Campionilor după 0-1 în finala cu Bayern Munchen îi duce pe cei de la PSG în poziţia de a se gândi la o nouă experienţă lungă sezonul viitor, unul pentru care Nasser Al-Khelaifi pregăteşte, ca în fiecare vară, cel puţin două transferuri.
 
Dacă în apărare şi atac lucrurile sunt destul de clare, iar singurul aspect care trebuie rezolvat în aceste două zone ale terenului e înlocuirea lui Thiago Silva cu un apărător central pe măsură, schimbările vor apărea la mijlocul terenului, acolo unde PSG a suferit în finala cu Bayern.
 
Conform L'Equipe, Tuchel l-ar fi vrut neapărat pe Milinkovic-Savic, de la Lazio, dar preţul cerut de romani, chiar şi în contextul pandemiei de COVID-19, e considerat prea mare chiar şi de către şeicii lui PSG. Astfel, campioana Franţei se va orienta spre alţi doi mijlocaşi centrali: Ismael Bennacer, 21 de ani, de la AC Milan, şi Matteo Guendouzi, 22 de ani, de la Arsenal Londra.
 
Primul e cotat la 17 milioane de euro, al doilea valorează 32, iar ambii au de partea lor vârsta, dar şi calităţile excelente arătate în ultimele sezoane. Considerat un talent al fotbalului francez, Guendouzi nu se află în cel mai bun moment la Arsenal, acolo unde Arteta nu îl consideră pregătit pentru a îndeplini rolul de lider la mijlocul terenului.
mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri