Ultima oră
FCSB ar putea suferi pierderi masive. Cel puţin cinci jucători sunt pe picior de plecare FCSB ar putea suferi pierderi masive. Cel puţin cinci jucători sunt pe picior de plecare
Xabi Alonso a decis unde va antrena sezonul viitor! Xabi Alonso a decis unde va antrena sezonul viitor!
Revenire de senzaţie la naţională? Un veteran e propus pentru postul de fundaş stânga. ”E posibil să se gândească” Revenire de senzaţie la naţională? Un veteran e propus pentru postul de fundaş stânga. ”E posibil să se gândească”
Fost ofiţer în armata franceză, despre riscurile de securitate la JO: ”Există ameninţări tot timpul. Nu poţi să te opreşti să respiri doar pentru că eşti ameninţat” Fost ofiţer în armata franceză, despre riscurile de securitate la JO: ”Există ameninţări tot timpul. Nu poţi să te opreşti să respiri doar pentru că eşti ameninţat”
Flavio Briatore, operat pe inimă la Milano după descoperirea unei tumori benigne Flavio Briatore, operat pe inimă la Milano după descoperirea unei tumori benigne
Plecarea lui Hagi de la Farul a fost anunţată, iar ”Regele” recunoaşte: ”Am declarat că mi-aş dori să antrenez şi o altă echipă.”
Plecarea lui Hagi de la Farul a fost anunţată, iar ”Regele” recunoaşte: ”Am declarat că mi-aş dori să antrenez şi o altă echipă.”

Intăriri serioase pentru FC U Craiova! Transferurile care îi vor betona lotul lui Adrian Mutu

FC U Craiova 1948 Publicat pe 5 aug 2021
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38986/20342395/1/njy5zwmzmmfmyjm0zmvhmjvhy2q2otu2ogux-thumb.jpg

Adrian Mititelu Jr. a anunţat două noi transferuri la nou-promovata FC U Craiova.

Astfel, antrenorul Adrian Mutu va mai primi în lot doi jucători olandezi, dintre care un vârf cu 100 de meciuri în Eredivisie şi un mijlocaş de 24 de ani, care evoluează la Mouscron.  

”În zile următoare zile vom mai transfera doi fotbalişti olandezi. Un atacant de 27 de ani, cu 100 de meciuri în prima ligă din Olanda, care aşteptăm să devină liber de contract, şi un mijlocaş de 24 de ani, de la Mouscron.”, a declarat Adrian Mititelu Jr. pentru Gazeta Sporturilor.

De la promovarea în Casa Liga 1, 10 fotbalişti au fost aduşi la echipa antrenată de Adrian Mutu.

Transferurile realizate de FC U Craiova

Antrenor: Adrian Mutu (nou)

Veniri: Bauza (Csikszereda), Machado (Oliveirense), Asamoah (Sint-Truiden), Bagayoko (liber), Kovacici (NK Lokomotiva), Gajici (Vozdovac), Gremsl (St. Polten), Hugo Vieira (liber), Vlad Achim (liber), Sekou Sidibe (FC Emmen), Darius Boldu (juniori FCU Craiova), Denis Boldu (juniori FCU Craiova), Hristu Sofianu (juniori FCU Craiova)

Reveniri: R. Tudor (Alexandria), Botia (Corona)

Plecări: Gugu (U Cluj), Anghelina (Chiajna), Ad. Voicu (Chiajna), Zimta (liber), D. Ispas (U Cluj), Luboya (liber), Ciolacu (liber), V. Munteanu (liber), Cacheiro (liber), C. Cristea (liber), Git (U Cluj), Diakite (liber), Taborda (liber), R. Tudor (liber), Boţia (liber), Stoenac (Poli Iaşi), Cristiu (liber)

mail-share icon Email
viewscnt