Ultima oră
”Cum să ieşi aşa? Ai doi metri”. Ştefan Târnovanu a gafat, iar Gigi Becali a reacţionat ferm! ”Cum să ieşi aşa? Ai doi metri”. Ştefan Târnovanu a gafat, iar Gigi Becali a reacţionat ferm!
VIDEO | Atalanta, demonstraţie de forţă la returul cu Fiorentina şi calificare în finala Coppa Italia VIDEO | Atalanta, demonstraţie de forţă la returul cu Fiorentina şi calificare în finala Coppa Italia
VIDEO | Everton - Liverpool 2-0. ”Cormoranii” pot cădea pe 3 în Premier League VIDEO | Everton - Liverpool 2-0. ”Cormoranii” pot cădea pe 3 în Premier League
VIDEO | ”Este important că am câştigat un punct”. Charalambous încă nu este campion VIDEO | ”Este important că am câştigat un punct”. Charalambous încă nu este campion
VIDEO | Târnovanu, foarte afectat de gafa cu Sepsi: ”Amânăm titlul din cauza mea” VIDEO | Târnovanu, foarte afectat de gafa cu Sepsi: ”Amânăm titlul din cauza mea”
VIDEO | Florinel Coman a rezistat mai puţin de jumătate de repriză: ”Sper să nu am nicio problemă” VIDEO | Florinel Coman a rezistat mai puţin de jumătate de repriză: ”Sper să nu am nicio problemă”

Inter i-a găsit înlocuitor lui Antonio Conte! Antrenorul urmează să fie demis, după finala pierdută în Europa Leagu

Inter Publicat pe 22 aug 2020
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38291/19458380/1/conte-2.jpg

Antonio Conte ar urma să fie demis din funcţia de antrenor al lui Internazionnale Milano, după finala de Europa League pierdută în faţa Sevillei, anunţă presa italiană.

După finala de la Koln, pierdută de Inter cu scorul de 3-2, Antonio Conte a recunoscut că viitorul său este incert.

"Urmează să mă întâlnesc cu conducerea clubului săptămâna viitoare, pentru a-mi decide viitorul. Nu sunt sigur că voi fi antrenorul lui Inter şi în sezonul următor, vom decide împreună. Inter îşi va plănui viitorul cu sau fără mine...", a anunţat Antonio Conte, la finalul meciului cu Sevilla.

Inter i-a găsit deja înlocuitor lui Conte. Este vorba despre Massimiliano Allegri, campion al Italiei în şase rânduri - o dată cu AC Milan şi de cinci ori cu Juventus.

Inter a pierdut finala Europa League în faţa Sevillei

Echipa spaniolă FC Sevilla a câştigat Liga Europa pentru a şasea oară în istoria sa, după ce a învins, vineri seară, la Koln, formaţia italiană Inter Milano, scor 3-2.

Pentru Inter au marcat Lukaku '5 (penalti) şi Godin '36.

Golurile echipei andaluze au fost înscrise de De Jong, în minutele 12 şi 33 şi Diego Carlos '74.

FC Sevilla a mai câştigat competiţia în 2005/06, 2006/07, 2013/14, 2014/15, 2015/16.

mail-share icon Email
viewscnt

Inter

Ultimele articole Toate articolele